Român arestat pentru viol în Italia, amnezic. „Am băut 20 de litri de vin, nu mai știu ce am făcut“

Român arestat pentru viol în Italia, amnezic. „Am băut 20 de litri de vin, nu mai știu ce am făcut“

Un român de 40 de ani a fost arestat în Italia, la Cuneo, fiind acuzat că a violat o femeie într-un parc din oraș. Bărbatul le-a spus anchetatorilor că nu-și mai amintește nimic din ce a făcut în ziua respectivă.

Românul a fost arestat de autoritățile italiene FOTO arhivă Adevărul

„Nu-mi amintesc nimic din acea după-amiază. Eram foarte beat, pentru că băusem mult: vreo douăzeci de litri de vin în ultimele două zile”, a spus românul la audieri, potrivit La Stampa .

Bărbatul este suspectat că a violat o femeie în vârstă într-un parc din oraș, pe 11 septembrie. Fapta s-a petrecut în jurul orei 18,00, când femeia ieșise în parc să-și plimbe câinele. Un bărbat care mergea cu bicicleta s-a oprit lângă ea, a început să-i vobească, după care a târât-o la marginea pistei de biciclete, unde a agresat-o sexual.

Victima a încercat să se elibereze și a strigat după ajutor, însă în zona respectivă nu se mai aflau alți oameni. După agresiune, bărbatul a dispărut cu bicicleta din parc, iar femeia a reușit să alerteze autoritățile. A fost dusă la spital pentru îngrijiri medicale.

Ulterior, în baza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, anchetatorii l-au identificat pe român. Acesta spune că nu-și mai amintește ce a făcut, pentru că băuse foarte mult.

Într-adevăr, polițiștii i-au găsit în casă zeci de sticle goale de vin, însă medicii spun că acesta nu avea cum să consume atât de mult alcool într-un timp atât de scurt și apoi să fie capabil de fapta pe care a comis-o.

Bărbatul, care se află acum în arest, a mai avut recent probleme cu poliția. Mai întâi, a fost implicat într-o altercație cu un funcționar public, iar ulterior a amenințat că aruncă în aer locuința fostei soții, de care s-a despărțit de curând.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”