Român fără adăpost aruncat în mașina de gunoi în Germania, după ce a adormit în tomberon

Român fără adăpost aruncat în mașina de gunoi în Germania, după ce a adormit în tomberon

Emil are 50 de ani și trăiește pe străzi la Dresda. Fără să vrea a ajuns subiect în cel mai citit cotidian german, Bild, după ce l-a luat somnul într-un tomberon plin cu deșeuri și era să fie ucis.

Emil D. (50) a dormit în stare de ebrietate într-un container de hârtie, noaptea. Când camionul de gunoi a golit coșul, de dimineață pe 29 decembrie, bărbatul a ajuns în bena camionului de gunoi. Pompierii au reușit să-l elibereze de acolo, potrivit Libertatea.ro.

Accidentul a avut loc în jurul orei 7.30 în cartierul Pieschen, din Dresda. Doi muncitori tocmai aruncaseră o tonă de deșeuri de hârtie, când au auzit țipete. La început nu și-au putut da seama de unde s-au auzit strigătele de ajutor, dar după scurt timp țipetele s-au repetat și muncitorii au verificat zona de încărcare a camionului.

Așa au descoperit că în recipient de 1.100 de litri nu erau doar hârtie și carton, ci și un bărbat.

„M-am trezit când mașina de gunoi m-a zgâlțâit. Am strigat după ajutor”, a spus românul, pentru Bild.

Muncitorii au sunat imediat la 911 și au deschis cala camionului. Acolo l-au descoperit pe Emil. „O echipă a folosit o scară pentru a avea acces în interior”, a declarat purtătorul de cuvânt al pompierilor, Michael Klahre. Au aruncat carton și deșeuri de hârtie din camion, pe stradă, și l-au scos pe bărbat.

Acesta a suferit răni ușoare și a fost transportat la spital. Românul a putut părăsi Urgența puțin mai târziu, spunând: „Dezastru. Am băut bere și am vrut doar să dorm. Acum mă doare piciorul.” Apoi s-a făcut nevăzut, cu puținele lui lucruri.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Ce se întâmplă în China?

3 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

4 „Era imposibil de dresat” / Posibilul vicepreședinte al lui Donald Trump recunoaște că și-a ucis câinele

5 VIDEO Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990