Român mort într-un accdient produs pe M1, în Ungaria. Cabina autocamionului său a fost strivită complet

Român mort într-un accdient produs pe M1, în Ungaria. Cabina autocamionului său a fost strivită complet

O persoană a murit într-un accident produs marți dimineață pe autostrada M1, pe partea austriacă, în apropiere de Károlyháza, a anunțat marți dimineața devreme sediul central al poliției din Győr-Moson-Sopron Vármegyei pe site-ul poliției.

Cabina mașinii a fost strivită FOTO Infotrafic 24

Persoana decedată în accident este un român în vârstă de 28 de ani care conducea un autoturism cu remorcă pe autostrada M1, în direcția Hegyeshalom, pe 2 mai, în jurul orei 6.40. Când a ajuns la periferia localității Mosonmagyaróvár, a intrat într-un tractor cu remorcă aflat în fața sa și a fost prins sub camion . Nu este clar încă din ce cauză s-a produs accidentul. Românul a murit pe loc.

Circulația a fost blocată pentru mai multe zeci de minute pe partea afectată de accident. La ora 07.00, traficul a fost blocat complet pe autostradă.

Potrivit ePitesti.ro, românul lucra ca șofer pentru o firmă de transport din Argeș și se afla la volanul unei platforme care transporta autoturisme .

Impactul frontal a strivit cabina mașinii pe care o conducea, prinzându-l între fiarele mașinii.

„Nerespectarea distanței este una dintre cele mai mari probleme ale M1", a declarat András Miltner, șeful unei școli de șoferi, pentru kisafold.hu , citat de jurnaliștii de la ePitesti.ro.

Românul era căsătorit și avea un băiețel.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale