Român prins furând brânză la Milano. Suspectul a spart o vitrină și s-a bătut cu agentul de pază din magazin

Român prins furând brânză la Milano. Suspectul a spart o vitrină și s-a bătut cu agentul de pază din magazin

Un recidivist român a ajuns din nou după gratii. Bărbatul a fost prins furând brânză dintr-un supermarket din Milano, unde a iscat o adevărată bătaie cu agentul de pază care l-a prins în timp ce sustrăgea produse în valoare de 133 euro.

Bărbatul a fost prins furând brânză FOTO Arhivă Adevărul

Incidentul a avut loc vineri, 1 septembrie, într-un magazin din cartierul Certosa, din Milano.

Conform publicației Il Giorno , românul, în vârstă de 57 de ani, a intrat în supermarket și a mers direct la raionul cu brânzeturi. Comportamentul său suspect a atras atenţia unuia dintre agenţii de pază ai magazinului. Imediat şi-a dat seama că românul încearcă să fure diferite bucăţi de brânză , moment în care a decis să intervină pentru a-l imobiliza.

Numai că românul nu a stat degeaba, astfel că între cei doi a izbucnit o adevărată bătaie. Furios că a fost prins, suspectul a spart o vitrină, a pus mâna pe un ciob mai mare şi l-a tăiat la un picior pe agentul de pază.

La scurt timp, un echipaj de Poliţie a ajuns la faţa locului a reuşit să-l imobilizeze pe român. Aceștia au stabilit că bărbatul încercase să fure brânză în valoare de 133 de euro.

Totodată, autoritățile au descoperit că românul este recidivist. El riscă ani grei de închisoare, fiind acuzat de furt, distrugere și vătămare corporală. Agentul de pază al magazinului a fost transportat de urgenţă la Spitalul Galeazzi, pentru a primi îngrijiri medicale.

Hoț inventiv. A intrat într-un apartament pe schele și a furat bijuterii scumpe

El a intrat într-un apartament din Sectorul 1 al Capitalei, de unde a furat bunuri în valoare de 5.000 euro.

O bucureșteancă a sesizat poliția că din locuință i-au fost furate mai multe bunuri.

Din cercetări a reieşit faptul că un bărbat, după ce ar fi escaladat o schelă metalică ce era montată pe peretele imobilului, ar fi forţat fereastra apartamentului unde locuieşte femeia, iar din interior ar fi sustras mai multe bijuterii, stilouri şi obiecte de valoare, prejudiciul fiind estimat la 5.000 de euro.

”La data de 16 august 2023, în urma investigaţiilor specifice, poliţişti din cadrul Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Secţiei 26 l-au identificat şi depistat pe bărbatul bănuit de săvârşirea faptei. Hoţul a fost reţinut pentru 24 de ore , urmând a fi prezentat în faţa instanţei, cu propuneri legale”, potrivit Poliției capitalei.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat