Româncă acuzată că a furat de la turiștii cazați la un hotel din Austria. 2.000 de euro, găsiți în pantoful femeii

Româncă acuzată că a furat de la turiștii cazați la un hotel din Austria. 2.000 de euro, găsiți în pantoful femeii

O cameristă de naționalitate română, în vârstă de 34 de ani, este acuzată de furtul a 1.400 de euro din seiful camerei unui hotel din orașul austriac Zell am See, situat în landul Salzburg, potrivit jurnalemigrant.com .

Poliție Austria. FOTO Shutterstock

Banii dispăruți aparțineau unor turiști germani, un bărbat de 49 de ani și altul de 56, însă românca a negat permanent comiterea faptei.

Banii s-au „evaporat” din seiflul camerei

În seara zilei de sâmbătă, 4 februarie 2023, la secția de poliție din Zell am See, a fost denunțat un furt dintr-un seif aflat într-o cameră de hotel, potrivit Salzburger Nachrichten .

Cei doi turişti păgubiți le-au spus polițiștilor că şi-au închis dimineaţa obiectele de valoare şi banii în seiful camerei.

Când bărbatul de 49 de ani a vrut să deschidă seiful, codul pe care îl stabilise el însuși n-a mai funcționat.

A chemat recepționera, care a deschis seiful folosind codul principal (Master-Code). Potrivit raportului poliției, cei doi cetățeni germani cazați în camera respectivă „au observat imediat dezordine în seif și lipsa de numerar, în jur de 1.400 de euro”.

Polițiștii au efectuat o percheziție asupra personalului hotelului și au găsit aproape 2.000 de euro, în diverse bancnote, ascunși într-un pantof aparținând cameristei românce.

Femeia nu a recunoscut că ar fi comis fapta. Cercetătile au fost preluate de Parchetul din Salzburg.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...