Românca de 25 de ani care a îngrozit Spania, capturată. A comis jafuri în serie și tâlhării, cum acționa

Românca de 25 de ani care a îngrozit Spania, capturată. A comis jafuri în serie și tâlhării, cum acționa

O tânără de 25 de ani, de origine română, a fost arestată la Alicante pentru presupusă participare la o serie de jafuri în diferite orașe din Spania. Printre localitățile unde a dat lovituri se află Cartagena, Totana și San Javier.

Poliția spanioală, pusă pe jar de o româncă FOTO Cuerpo Nacional Policia

Conform publicației El Lorquino , suspecta a fost căutată pentru un total de 29 de plângeri penale în peste douăzeci de instanțe din toată țara.

Autoritățile au emis mandate de căutare și arestare în instanțele din Jerez de la Frontera, Oviedo, Antequera, Arona (Tenerife), Cartagena, Valladolid, Vélez-Málaga, Estepona, Sevilla, Algeciras, Benidorm, Chiclana de la Frontera, Vigo, Córdoba, Marbella, Las Palmas de Gran Canaria, Málaga, Valencia, Orihuela, San Javier, San Roque și Totana, dintre care unele au prezentat multiple plângeri împotriva româncei.

Femeia a fost implicată în infracțiuni de furt și tâlhărie cu violență, făcând parte, se pare, dintr-un grup itinerant dedicat săvârșirii furturilor. Una dintre metodele folosite de grup era cunoscută sub denumirea de „metoda îmbrățișării”, potrivit unui comunicat al Poliției. După arestarea ei, tânăra de 25 de ani a fost pusă la dispoziția Tribunalului de instrucție din Alicante.

Femeile care prădau bărbații în București au fost prinse

Iată cum se derulează metoda îmbrățișării . Mai exact, jefuitorii iau în brațe victima și apoi oe buzunăresc. Fură tot ce găsesc, de la portofele, telefoane și alte bunuri de valoare. De la începutul anului, mai multe persoane au fost jefuite prin metoda îmbrățișăriiși în Centrul Vechi al Capitalei.

Mai multe persoane care au petrecut în Centrul Vechi al Capitalei au rămas fără portofel sau ale bunuri, în februarie 2023, după ce au îmbrățișat tinere întâlnite pe stradă.

Camerele de supraveghere video au surprins momentul în care o tânără abordează un bărbat, se apropie de el și îl îmbrățișează. La scurt timp apar alte două tinere care îi distrag atenția și îl țin de vorbă, iar prima femeie îl ia din nou în brațe și îi fură portofelul. Oamenii legi a început cercetările și au descoperit cel puțin zece furturi asemănătoare. Poliţiştii le-au prins pe hoațe, care au vârste între 17 şi 27 de ani. Cea din urmă este cercetată sub control judiciar. Oamenii legii fac un apel ca și alte la victime să depună plângeri.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?