Româncă din Canada: „Prețurile au ajuns să fie ca la noi“. Ce a impresionat-o pe tânără VIDEO

Româncă din Canada: „Prețurile au ajuns să fie ca la noi“. Ce a impresionat-o pe tânără VIDEO

O tânără din Canada a povestit pe Tik Tok experiența trăită în țara de origine a mamei sale, România.

Tânăra a observat cu surprindere că în România, traiul este scump. Ea a comparat prețurile cu cele din Canada și a constatat că, în multe cazuri, prețurile pentru servicii și bunuri, în special în restaurante, au ajuns să fie similare cu cele din țara sa adoptivă. „Aproape toate prețurile au ajuns să fie la fel ca în Canada. Mai ales la restaurante am observat, aproape la fel. Dar mi-a plăcut enorm în România și abia aștept să mă întorc”, a promis ea.

Totodată, ea a observat că românii sunt mult mai deschiși și mai dornici să socializeze în comparație cu canadienii, scrie Știri din Diaspora.

O constatare care a surprins-o plăcut a fost faptul că în România, localurile, inclusiv restaurantele și barurile, sunt deschise până târziu în noapte, și în timpul săptămânii.

„Am remarcat imediat că totul este deschis până mult mai târziu în România, ma refer la restaurante și baruri. Aici în Canada standardul este că totul se închide în timpul săptămânii la 9 și în weekend cam la 11-12. Deci noi, canadienii nu prea avem o viață socială ca români”, spune ea.

Tânăra a observat cu admirație că româncele sunt extrem de elegante și prezentabile, ceea ce a fost o sursă de inspirație pentru ea. „Oriunde mă plimbam am văzut românce superbe, absolut superbe. Am luat așa multă inspirație de la voi pentru că sunteți superbe”, mai adaugă ea.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat