Româncă din Marea Britanie, condamnată pentru proxenetism. Ducea o viaţă de lux cu banii din prostituţie

Româncă din Marea Britanie, condamnată pentru proxenetism. Ducea o viaţă de lux cu banii din prostituţie

După cum scriu jurnaliştii de la Daily Mail , Cătălina Cojocaru şi Jamie Dunn, partenerul său, câştigau în medie 250.000 de lire pe an din exploatarea prostituatelor românce în Marea Britanie. Cei doi erau ajutaţi de către Andrei Cojocaru, fratele ei, şi îşi afişau ostentativ luxul, punând constant pe reţelele de socializare poze din destinaţii de lux, inclusiv cu câteva luni înainte de condamnare. Procurorii au arătat că Andrei Cojocaru a mers separat în 12 vacanţe de lux în ultimii ani.

Judecătorii din Northampton au condamnat-o pe Cătălina Cojocaru la trei ani şi nouă luni de închisoare, iar pe Jamie Dunn la patru ani şi nouă luni de închisoare. Andrei Cojocaru a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare, plus 150 de ore de muncă în folosul comunităţii.

Anchetatorii au descoperit că cei doi au cheltuit aproximativ 11.000 de lire pentru reclame online la serviciile sexuale ale româncelor.

Cătălina Cojocaru şi Jamie Dunn locuiau în foarte cochetul sat Lower Harlestone, unde preţul mediu al unei case este de 900.000 de lire.

Conform magistraţilor, Cătălina Cojocaru le cerea fetelor pe care le racola din România să se machieze şi să îi trimită fotografii semi-nud. Aceasta şi soţul ei exploatau fetele după ce iniţial le promiteau o viaţă mai bună în Marea Britanie.

Cătălina Cojocaru ducea o viaţă de lux, cazându-se des la hoteluri din Londra unde o cameră costă peste 560 de lire pe noapte Sursa: Daily Mail

Poliţiştii britanici au descoperit liste şi SMS-uri din care au reieşit clar faptele: Cătălina Cojocaru era şefa prostituatelor, era zilnic în contact cu ele şi avea evidenţe cu toate încasările din prostituţie ale fiecărei zile.

Probele strânse la dosar au arătat, conform jurnaliştilor de la Daily Mail, faptul că prostituatele românce câştigau până la 1.640 de lire pe zi, sume din care Cătălina Cojocaru şi Jamie Dunn au luat 50% în perioada noiembrie 2015-ianuarie 2017. Cătălina Cojocaru forţa femeile să lucreze ore în şir, în timp ce ea cheltuia banii obţinuţi pe un trai de lux.

Ancheta a scos la iveală şi faptul că Martin Dunn, tatăl lui Jamie Dunn, se ocupa de transportul prostituatelor de la aeroport. Acesta a primit un an de închisoare cu suspendare şi 100 de ore de muncă în folosul comunităţii.

Vă mai recomandăm şi:

Patru angajaţi Disney au fost arestaţi pentru trafic de persoane

Fost iubit al Biancăi Drăguşanu, ridicat de mascaţi după ce a fost acuzat de sechestrare şi prostituţie

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...