Româncă moartă în Spania după ce a sunat la 112. Iubitul ei, suspect de omor, susține că femeia s-a spânzurat

Româncă moartă în Spania după ce a sunat la 112. Iubitul ei, suspect de omor, susține că femeia s-a spânzurat

O tânără de 20 de ani, de naționalitate română, a fost găsită moartă în locuința pe care o împărțea cu partenerul ei spaniol în orașul Burgos din Spania. Bărbatul, presupusul autor, a fost arestat, potrivit rtve.es .

poliție Spania. Rene Bonilla Shutterstock

Tragedia s-a întâmplat sâmbătă după-amiază, în locuința celor doi din Avenida del Cid - orașul Burgos, potrivit Poliției Naționale.

Românca a sunat la 112 în jurul orei trei și jumătate, pentru a avertiza că are probleme cu partenerul său. Ulterior, la numărul de urgență a sunat și partenerul tinerei, un bărbat spaniol, de 42 de ani, care a solicitat prezența poliției, precizând că că femeia este foarte nervoasă și s-a închis într-o cameră, cu un cuțit.

Bărbatul spune că tânăra s-a spânzurat, iar el a dat jos cadavrul

Polițiștii au ajuns la fața locului și au constat că românca era deja moartă. Partenerul acesteia a susținut că tânăra s-a spânzurat și că el ar fi dat jos cadavrul.

Poliția l-a arestat pe bărbat ca fiind autorul prezumtiv al morții româncei, ținând cont de primele mărturii ale vecinilor și de probele adunate.

Individul avea cazier

Potrivit poliției, bărbatul avea un cazier anterior pentru violență de gen împotriva fostei sale partenere.

La rândul ei, tânăra de 20 de ani fusese victima unor parteneri anteriori, dar nu nu înregistrase nicio plângere împotriva suspectului

Bărbatul se află în arest preventiv și așteaptă prezentarea în fața instanței.

Dacă suspiciunile polițiștilor se confirmă, românca de 20 de ani ar fi cea de-a treia victimă a violenței de gen în Castilla y León care a murit anul acesta și cea de-a 62-a de când au început înregistrările în 2003.

În Burgos, 12 femei au fost ucise de partenerii sau foștii parteneri din 2003 până în prezent.

Amintim că, în luna aprilie, o româncă plecată la muncă în Spania a fost ucisă de fostul ei partener . Femeia, în vârstă de 34 de ani, a fost găsită cu un cuțit înfipt în spate.

La sfârșitul anului trecut, o altă româncă, dată dispărută de cinci zile, a fost găsită fără suflare în magazia casei unde locuia în Spania. Soțul femeii, tot român, a fost arestat.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?