Româncă ucisă de propria mașină, în Austria. Detaliul care a rămas neelucidat

Româncă ucisă de propria mașină, în Austria. Detaliul care a rămas neelucidat

O româncă de 65 de ani și-a pierdut viața în urma unui accident. Ea a fost lovită de propria mașină, după ce și-a pus valizele în portbagaj, în fața unei pensiuni. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut să o salveze pe femeie.

Femeia a murit la locul accidentului FOTO Shutterstock

Accidentul a avut loc vineri dimineață, în Bad Schallerbach și femeia a fost ucisă pe loc, scrie cotidianul Heute, citat de Libertatea.

Românca fusese cazată împreună cu mama ei într-o pensiune de pe aceea stradă, în noapte de dinainte.

Anchetatorii care se ocupă de caz spun că femeia și-a pus valizele în portbagaj și se afla deja la volanul mașinii, însă din motive rămase încă necunoscute, acesta ar fi coborât de la volan. Se pare că mașina a plecat și a agățat-o pe femeie.

Din motive care nu au fost încă clarificate, femeia a fost lovită de propria mașină, răsturnată și târâtă pe asfaltul de pe Grieskirchner Strasse”, au declarat anchetatorii. Femeia de 65 de ani a fost rănită atât de grav încât a murit la locul accidentului, în ciuda măsurilor imediate de resuscitare luate de primii oameni care au intervenit și de salvatorii sosiți foarte repede.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 De citit...