Români arestați în Germania în urma unor controale de rutină. Erau căutați în toată Europa

Români arestați în Germania în urma unor controale de rutină. Erau căutați în toată Europa

Un bărbat din România a fost arestat pe autostrada 40 din Germania, iar al doilea a fost reținut în timp ce călătorea cu un tren regional din Olanda, în urma unor verificări de rutină ale polițiștilor germani.

Doi români au fost arestați de polițiștii germani FOTO Shutterstock

Doi români dați în urmărire în Europa pentru comiterea unor infracțiuni au căzut în plasa polițiștilor germani, cunoscuți pentru meticulozitatea lor.

Un echipaj de patrulare de la poliția federală germană a verificat luni, 17 iulie 2023, la ora 10.15, pe Autostrada 40, la intersecția Wachtendonk, un român de 48 de ani.

Numele românului apărea în baza de date printre persoanele date în urmărire. Polițiștii au descoperit că un procuror din Hagen emisese un mandat de arestare a românului pentru jaf. Bărbatul a fost predat Judecătoriei din localitatea Geldern și adus în fața unui magistrat pentru confirmarea mandatului de arestare.

Un alt român, în vârstă de 46 de ani, călătorea, luni, 17 iulie 2023, la ora 21.10 cu trenul regional RE 13 din Olanda. În urma unui alt control de rutină, la gara din Kaldenkirchen, oamenii legii au descoperit că procuratura din Hamburg îl căuta pe român pentru tâlhărie și emisese pe numele lui un mandat de arestare.

Bărbatul mai are de executat un rest de pedeapsă de 615 zile de închisoare. În plus, biroul de imigrare din Hamburg a emis și o interdicție de intrare și ședere împotriva lui. Românul a fost dus, marţi dimineaţă, 18 iulie, la închisoarea din localitatea Willich pentru a-și executa pedeapsa cu închisoarea.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?