Români blocați pe aeroport, la Roma, după ce Wizz Air a anulat o cursă spre București

Români blocați pe aeroport, la Roma, după ce Wizz Air a anulat o cursă spre București

Aproape două sute de persoane au rămas blocate vineri pe aeroportul Fiumicino din Roma după ce compania Wizz Air cu care urmau să călătorească a anulat cursa aeriană spre București, potrivit Libertatea .

Mulți dintre călători sunt români.

Oamenii spun că au fost notificați, prin aplicația Wizz, că zborul lor a fost anulat și cer o soluție din partea companiei pentru a ajunge în România.

Mărturisesc că niciun oficial Wizz nu a venit să stea de vorbă cu ei, dar că la call center li s-a oferit posibilitatea de a primi integral banii înapoi.

„Nici măcar nu știau că este anulat. Abia după ce au verificat, au recunoscut că da, e anulat”, a mărturisit unul dintre călători, potrivit libertatea, care precizează că a solicitat Wizz Air un punct de vedere, fără a primi un răspuns până la momentul publicării știrii.

Pasagerii zborului anulat spun că nu au primit un răspuns concret cu privire la posibilitatea de a călători totuși spre București cu o cursă alternativă.

Potrivit acestora, cel mai apropiat zbor către România este abia duminică, iar biletele sunt extrem de scumpe (cca. 300 de euro).

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat