Români care o încurajau pe Simona la Toronto, jigniți într-un mod incalificabil de comentatoarea unui post canadian

Români care o încurajau pe Simona la Toronto, jigniți într-un mod incalificabil de comentatoarea unui post canadian

Români care o încurajau pe Simona la Toronto, jigniți într-un mod incalificabil de comentatoarea unui post canadian. „Poartă aceste tricouri zilnic, sper că le și spală".

Moment reprobabil petrecut la meciul Simonei Halep din sferturile Rogers Cup. Simona Halep este extrem de iubita si apreciata si, asa cum era de asteptat, romanca a avut o galerie consistenta si la meciul cu Marie Bouzkova, relatează  Sport.ro .

O comentatoare a unui post canadian a avut insa o remarca de-a dreptul grobiana la adresa unei familii de romani. In timpul meciului Simonei Halep, camerele TV au surprins o familie de romani purtand tricouri galbene cu numele sportivei noastre, iar comentatoare unui post canadian a simtit nevoia sa comenteze imaginile intr-un mod incalificabil.

„Poartă aceste tricouri zilnic, sper că le și spală", a fost remarca jignitoare a jurnalistei din Canada.

După cum se poate vedea în capturile de mai jos, o fană a Simonei a semnalat pe Twitter acest fapt. Ar fi vorba despre postul Bell FibeTV.





Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”