Români, să facem ce ne ÎNVAȚĂ PREȘEDINTELE? Uite ce PROPUNE Mantzy!

Români, să facem ce ne ÎNVAȚĂ PREȘEDINTELE? Uite ce PROPUNE Mantzy!

Mantzy, unul dintre cei mai apreciați și citiți bloggeri din România și-a propus să urmeze sfaturile și învățăturile președintelui Klaus Iohannis. Să facem și noi ca el, pardon, să facem ca Voiculescu/Antene?

Iată  POSTAREA lui Mantzy

Am planuri mari pentru ziua de astăzi. O să mă duc la Emag, pentru că vreau să-mi schimb televizorul. Doar că o să încerc să nu-l plătesc. Pur și simplu iau unul în brațe și fug cu el. În caz că mă oprește poliția sau vreun paznic, încep să țip că-mi îngrădesc libertatea de exprimare și că nu e acceptabil ca aceasta să-mi fie suprimată heirupistic dintr-un banal motiv administrativ.

Declaraţia lui Klaus Iohannis care a dezamăgit şi revoltat românii cinstiți

Eu cred că aţi ajuns într-o situaţie neplăcută şi inutilă. În primul rând, cred că libertatea de exprimare în media nu poate fi suprimată pentru banale motive administrative. În al doilea rând, această abordare heirupistă a ANAF mi se pare cel puţin nepotrivită, dacă nu discutabilă. Prin discuţii aşezate şi calme, până la urmă se găsesc soluţii convenabile.




Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

4 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

5 Așa o fi?