România, alături de David Popovici: Mesaje superbe după cursa ratată din Japonia

România, alături de David Popovici: Mesaje superbe după cursa ratată din Japonia

David Popovici a terminat pe 4, în finala probei de 200 de metri liber, însă lecția primită a fost de aur, după cum Adevărul a explicat aici. Și, dincolo de acest rezultat, rămân performanțele formidabile ale lui David de până acum, plus faptul că, la 18 ani, dă dovadă de o maturitate impresionantă, fiind și un monument de bun simț.

David Popovici, rezultate excelente obținute până la 18 ani

Din păcate, e clar că această cursă ratată de la 200 de metri l-a afectat pe înotătorul legitimat la CS Dinamo. Confirmarea acestei situații a venit, în noaptea de marți spre miercuri, atunci când David a avut un rezultat modest pentru standardele sale înalte, în serii, la 100 de metri liber. Chiar și așa, el rămâne în cărți pentru a prinde finala, urmând să concureze, astăzi, în semifinale, după ora 14.00, ora României.

Până să vedem cum se va descurca David, în această ultima probă la care va participa la Mondialele de la Fukuoka, trebuie subliniat faptul că el e susținut de toată țara, chiar și după un rezultat mai puțin reușit. Pe rețelele de socializare, românii l-au încurajat pe Popovici, iar acesta a primit două mesaje superbe de susținere din partea Cameliei Potec (președintele Federației de Natație și Pentatlon Modern) și din partea Comitetului Olimpic și Sportiv Român (COSR).

*Camelia Potec pentru Antena Sport: Deocamdata, singura reacție e că a fost o cursă greşită din punct de vedere tactic (n.r. – cea de la 200 de metri liber). Tragem concluziile la finalul competiţiei, nu după fiecare cursă. David are nevoie de linişte şi recuperare pentru a se reface până la calificările de la 100 de metri liber.

*COSR pe Facebook: David Popovici, capul sus! Fiecare moment mai greu e prețul victoriei care va veni! Azi, David a terminat pe locul 4 finala de 200 m liber de la Campionatele Mondiale de Înot Fukuoka 2023. Team Romania e mândră de tine și echipa ta! Succes mai departe!

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?