România bolnavă: Nou atac la Edi Iordănescu pe tema convocărilor. După tatăl, acum intervine și unchiul

România bolnavă: Nou atac la Edi Iordănescu pe tema convocărilor. După tatăl, acum intervine și unchiul

Abia a anunțat lotul final pentru „dubla” cu Kosovo și Elveția, că Edi Iordănescu a și fost atacat. Dacă la precedenta etapă, selecționerul a fost contrat dur de Gică Hagi pentru că nu l-a convocat pe Ianis, acum antrenorul naționalei are parte de același tratament, dar din partea altui fost mare internațional, Iosif Rotariu. Culmea, acesta îl ceartă pe Iordănescu pentru neconvocarea tot a unei rude: Dorin Rotariu e nepotul timișoreanului.

Edi Iordănescu are parte din nou de critici. Foto Sportpictures

Dorin Rotariu a jucat în acest sezon în Grecia, fiind împrumutat de Ludogoreț la Atromitos. Mijlocașul a reușit 4 goluri în 30 de apariții pentru formația elenă, însă Iordănescu a preferat să-i convoace pe Denis Man și Deian Sorescu pe postul său pentru meciurile din preliminariile Euro 2024.

Kosovo - România (16 iunie, ora 21.45, Antena 1) și Elveția - România (19 iunie, ora 21.45, Prima TV)

Unchiul său, Iosif, s-a arătat extrem de dezamăgit de selecția lui Iordănescu jr, în opinia sa, acesta chemând la națională jucători ieșiți din formă. „Nu s-a accidentat, ceea ce e foarte important. A jucat toate meciurile, se gândea și la echipa națională, dar am văzut nu e convocat. Nu vreau să comentez prea mult, dar nu înțeleg.

Nu înțelege criteriile

Pe poziția unde joacă el, în banda dreaptă, sunt jucători care vin după accidentări, care joacă 1-2 meciuri slab, alții sunt în formă și nu sunt convocați. Nu știu care e criteriul. În perioada când eram secundul lui Anghel Iordănescu, era foarte clar: jucătorii care jucau constant și nu în Serie B sau Liga a 2-a, jucători care erau la echipe de top, aceștia erau convocați la națională.

Eu cred că merita. După 26 de meciuri jucate la Atromitos și să termini pe locul 7-8 în Grecia, unde sunt echipe precum Panathinaikos, AEK, Olympiakos... Cred că ar fi meritat convocat. Nu sunt multe soluții în banda dreaptă, unde joacă el”, a declarat pentru gsp.ro Iosif Rotariu, fost antrenor secund al naționalei în mandatul lui Anghel Iordănescu.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 „Ar fi primul val al ofensivei”

3 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

4 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

5 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?