România intră în zodia mediocrității criminale. Destinul tragic al unei națiuni care s-a jucat și se joacă prostește cu viitorul

România intră în zodia mediocrității criminale. Destinul tragic al unei națiuni care s-a jucat și se joacă prostește cu viitorul

Începând de sâmbătă 10 martie România a intrat oficial în zodia mediocrității criminale. Da, oameni buni, această nație asistă pasivă, cu o inconștiență aproape criminală, la propria prăbușire. Încasând securi în cap de la niște repetenți, agramați și ciorditori. Fii hulpavi și frustrați ai comuniștilor proveniți din țărani nevolnici, dubioși.

Este destinul tragic al unei națiuni care s-a jucat și se joacă prostește cu viitorul. Dându-se, printr-un vot cinic, pe mâna unor falși profeți. Care astăzi, văzându-se nederanjați de nimeni, se uită-n oglindă și se văd împărați.

Vor duce țara de râpă. Au divizat România ca niciodată în istorie. Iar acum pregătesc asaltul asupra celor care încă mai îndrăznesc să mai apere ce a mai rămas din acest stat.

Amenințările lor sunt tot mai agresive și mai pline de scuipat. Gem de adrenalină la gândul că îi vor umili, cât de curând, și-i vor târâ prin țărâna aparatului lor de Propagandă făcându-i pe anumiți români să-i scuipe pe stradă. Așa cum cum un om cu talentul și cultura lui Patavievici a fost scuipat. Fapt trecut prea ușor cu vederea de națiunea încă „jucăușă”.

Sunt agresivi și indiferenți la cum se exprimă pentru că nu au cultură. Nu au acel nivel de cunoaștere care să-i împiedice să fie atât de impertinenți cu valori pe care ar trebui să le respecte de la sine. Vă mai aduceți aminte că Tăriceanu abia avea note de trecere la română? Și ani de zile s-a exprimat cu „care” fără prepoziția din dotare? Sau cum îl folosea Dragnea pe decât în locul lui doar?

Acești monștri n-au venit din altă parte, au crescut la sânul nostru. I-am trecut apa, ca pe scorpioni, și-acum își varsă veninul în venele noastre, din reflex. Otrăvind viitorul acestei țări cu o inconștiență criminală.

Nu vă luați după asigurările venite de la președinte. Nu are puterea să salveze nimic. Nu are puterea să stopeze ce va veni.

E simplu ce vor: Pentru ce-au furat să fie iertați, pentru ce vor fura de-acum încolo să nu mai fie tulburați. Acești criminali cred că statul sunt ei. Și vor ca statul să arate, cât de curând, ca ei.

Singura salvare este doar în mâinile și voința acelor români care respectă acest pământ unde s-au născut și-au învățat carte. Doar ei pot spune: Stop joc, am greșit când v-am dat puterea, mincinoșilor! De azi încolo trebuie să plecați, nemernicilor! Poporul are acest drept suveran! Dacă nu va uza de ele cât de curând, praful și pulberea se va alege de acest stat.

Să nu uitați ce v-am spus!

                                               -------------------

Tăriceanu, sâmbătă, la Ploiești: Parlamentul e suveran ca instituţie legiuitoare. Politica penală se face în Parlament, nu se face de altcineva. Cine are urechi de auzit să audă

Prezent, sâmbătă, la Ploieşti, unde a susţinut o conferinţă de presă, preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a spus că autorităţile române nu vor da „niciun pas înapoi” în ceea ce priveşte modificările din justiţie.

„Am parcurs un proces dificil, dar în mod corect şi până la urmă toate ştirile false, toate elementele de distorsionarea a realităţii au pălit în faţa realităţilor. Procesul de adoptare a legilor de reformă a justiţiei au parcurs toate etapele necesare, începând de la elaborare, consultare publică, dezbatere şi adoptare în Parlament şi Curtea Constituţională şi cei mai vehemenţi critici, inclusiv mă refer la cei din străinătate, pe lângă corul binecunoscut deja din România, au trebuit să lase glasul jos pentru că nimic din ceea ce s-a criticat, din ceea ce s-a clamat, din pericolele care s-au vânturat şi anume că afectăm independenţa Justiţiei sau că slăbim lupta împotriva corupţiei nu s-a întâmplat. Până la urmă adevărul a ieşit la suprafaţă (...)”, a spus Tăriceanu. 

Acesta a afirmat că se va rămâne în continuare „pe aceleaşi coordonate”.

”Vă garantez că nu vom face niciun pas înapoi şi toate ameninţările care sunt vânturate prin încercarea de a ne închide gura, vă spun de pe acum, că nu au niciun fel de succes” a afirmat Popescu Tăriceanu. 

Întrebat dacă pasul înapoi la care face referire are legătură cu legile justiţiei, preşedintele Senatului a spus că atunci când a făcut aceste afirmaţii se referea la transpunerea în legislaşia românească a directivelor UE, dar şi a cerinţelor CEDI şi Curţii Constituţionale.

„Legile, practic, au fost adoptate, sunt corecturile care trebuiesc făcute ca urmare a deciziilor CCR care vizează chestiuni minore. Lucrurile fundamentale au rămas aşa cum le-am stabilit şi aşa cum le-am adoptat şi ceea ce urmează este acţiunea pe următoarele trei direcţii. Unu: transpunerea directivelor europene în Codul Penal şi Codul de Procedură Penală, doi: transpunerea deciziilor CEDO, trei: transpunerea deciziilor CCR”, a explicat Tăriceanu.

Totodată, întrebat dacă sunt posibile şi alte modificări ale Codului Penal care să nu aibă legătură cu traspunerea directivelor menţionate, Tăriceanu a spus că nu sunt excluse asemenea modificări.

”Ba da, cum să nu? Când vedem toate nebuniile care se întâmplă... Vreau să vă spun ceva, pentru bucuria dumneavoastră: Parlamentul e suveran ca instituţie legiuitoare. Politica penală se face în Parlament, nu se face de altcineva. Ca să fie clar, cum se spune pe româneşte, sau pe ce vreţi, pe franţuzeşte: cine are urechi de auzit să audă” a răspuns preşedintele Senatului.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?