România a fost înfrântă miercuri seară la Erevan de selecționata Armeniei cu 3-2, într-un meci din grupa de calificare la Campionatul Mondial 2022. România a pierdut o șansă mare în fața principalei adversare pentru locul 2 în grupă și rămâne cu doar 3 puncte după 3 meciuri.

Armenia a condus cu 1-0, dar România a revenit în joc prin Cicâldău, autorul unei duble, și a adus naționala în avantaj în minutul 72. Echilibrul s-a rupt total în minutul 76, când atacantul George Pușcaș a luat roșu direct, după o intrare extrem de dură, inutilă, la mijlocul terenului. Zece minute mai târziu, Armenia a egalat dintr-o fază suspectă de offside, iar în minutul 89 a preluat conducerea în urma unui penalty acordat după ce Crețu a comis un fault în careu.

România a întâlnit Armenia în Grupa J de calificare la Campionatul Mondial din 2022. Alături de România și Armenia, din grupa de calificare mai fac parte Germania, Macedonia de Nord, Liechtenstein și Islanda.

În primele două meciuri desfășurate la București, România a învins Macedonia de Nord cu 3-2 și a fost învinsă de Germania cu 1-0.

Echipele de start, potrivit News.ro:

Armenia: Iurcenko – Hambarţumian, Calisir, Haroian, Hovhannisian – Barseghian, Grigorian, Muradian, Bairamian – Karapetian, Briasco. Selecţioner Joaquin Caparros;

România: Niţă – Mogoş, Toşca, Chiricheş, Bancu – Cicâldău, R. Marin – Man, Stanciu, Maxim – Puşcaş. Selecţioner Mirel Rădoi.

La partida de la Erevan au asistat 4.300 de spectatori.

Sursa foto: Facebook Federația Română de Fotbal