România își va cunoaște marți adversara din barajul pentru Grupa Mondială a Fed Cup

România își va cunoaște marți adversara din barajul pentru Grupa Mondială a Fed Cup

Adversara echipei feminine de tenis a României în barajul pentru menținerea în Grupa Mondială a Fed Cup va fi aleasă, marți, la Londra, prin tragere la sorți, dintre Australia, Belarus, SUA și Spania, echipe care au câștigat în weekend meciurile din primul tur al Grupei Mondiale II. Tragerea la sorți va avea loc la Londra, de la ora 14,00 (ora României), potrivit site-ului competiției, iar meciul va avea loc pe 16-17 aprilie.

Australia a învins Slovacia cu 3-2, la Bratislava, Belarus a dispus cu 3-2 de Canada, la Quebec City, echipa SUA s-a impus cu 4-0 în fața Poloniei, în Hawaii, iar Spania a câștigat cu 4-0 în fața Serbiei, la Kraljevo.

România a fost învinsă de Cehia, deținătoarea trofeului, cu scorul de 3-2, duminică, la Cluj-Napoca. Cehia va juca în semifinale cu Elveția, care a trecut de Germania cu 3-2 (la Leipzig), în timp ce Franța (4-1 cu Italia, la Marsilia) va înfrunta Olanda (3-1 cu Rusia, la Moscova) în cealaltă semifinală. Semifinalele vor avea loc pe 16-17 aprilie, iar gazde vor fi Elveția și Franța.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”