România își va cunoaște marți adversara din barajul pentru Grupa Mondială a Fed Cup

Adversara echipei feminine de tenis a României în barajul pentru menținerea în Grupa Mondială a Fed Cup va fi aleasă, marți, la Londra, prin tragere la sorți, dintre Australia, Belarus, SUA și Spania, echipe care au câștigat în weekend meciurile din primul tur al Grupei Mondiale II. Tragerea la sorți va avea loc la Londra, de la ora 14,00 (ora României), potrivit site-ului competiției, iar meciul va avea loc pe 16-17 aprilie.

Australia a învins Slovacia cu 3-2, la Bratislava, Belarus a dispus cu 3-2 de Canada, la Quebec City, echipa SUA s-a impus cu 4-0 în fața Poloniei, în Hawaii, iar Spania a câștigat cu 4-0 în fața Serbiei, la Kraljevo.

România a fost învinsă de Cehia, deținătoarea trofeului, cu scorul de 3-2, duminică, la Cluj-Napoca. Cehia va juca în semifinale cu Elveția, care a trecut de Germania cu 3-2 (la Leipzig), în timp ce Franța (4-1 cu Italia, la Marsilia) va înfrunta Olanda (3-1 cu Rusia, la Moscova) în cealaltă semifinală. Semifinalele vor avea loc pe 16-17 aprilie, iar gazde vor fi Elveția și Franța.

AGERPRES

 

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Acest mesaj va produce un cutremur în România

2 Cum se spală banii negri în Famiglie / Ilie Sârbu și-a luat apartament de două milioane de lei. Fiica Daciana i-…

3 Documente / „Pute rău! Miros de cătușe cu o duhoare puternică de corupție la achiziția celor 115 milioane de măș…

4 VIDEO Priviți, despre Armata Panterelor Negre care patrulează pe străzile orașelor din America nu vorbește nim…

5 BREAKING A explodat prima bombă în București! Robert Negoiță, primarul sectorului 3, anunță că nu va candida p…