România LOR/Bătută de un ANIMAL și UMILITĂ de Ghiță TV

România LOR/Bătută de un ANIMAL și UMILITĂ de Ghiță TV

Miruna Inel, tanara salvamontista batuta de un interlop in statiunea Straja, a devenit vedeta nationala fara voia ei. Jegurile de la așa-zisa televiziune a lui Sebastian Ghiță a inceput sa sape in trecutul ei, difuzand informatii false care o ranesc inca o data pe Miruna. Romania TV a difuzat informatia ca Miruna Inel ar fi avut o legatura amoroasa cu interlopul care a batut-o, Constantin Sorin Palesică, spunand ca a fost „incurcata” cu acesta. Miruna a reactionat uimita pe pagina sa de Facebook, unde a tinut sa explice ca nu il cunoaste personal, scrie  Aktual24 .

Imaginile in care tanara salvamontista este lovita cu salbaticie au devenit virale, creand o puternica emotie in Romania.

„Miruna Inel, salvator montan in cadrul formatiei Salvamont Lupeni, a fost batuta, sambata dimineata, la ora 2:00, in barul Taho din statiunea montana Straja, de un cunoscut interlop și recidivist din Lupeni, Constantin Sorin Palesică. Totul, sub ochii unui jandarm montan, Sorin Moldovan, aflat in ziua lui libera. Pe filmare se poate vedea cum fata lesina de la pumnii incasati, iar cateva secunde mai tarziu este batut si DJ Dinu, angajat al barului respectiv. In tot acest timp, jandarmul montan fumeaza si bea bere cu infractorul, aflandu-se la aceeasi masa cu el”, se arata in descrierea inregistrarii video de pe Youtube. 

Tanara agresata a fost transportata la Spitalul Municipal Lupeni si, ulterior, transferata la Spitalul de Urgenta din Petrosani, pentru acordarea de ingrijiri medicale. Interlopul Sorin Constantin Palesica a fost retinut, duminica, dupa 24 de ore de cand a atacat-o pe Miruna.




Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...