România LOR/Dacă un sfert din ce scrie aici e ADEVĂRAT chiar suntem o țară de RAHAT! Și un popor MANIPULAT!

România LOR/Dacă un sfert din ce scrie aici e ADEVĂRAT chiar suntem o țară de RAHAT! Și un popor MANIPULAT!

''Bună ziua,
Aș dori să sesizez redacția ziarului dumneavoastră pt că ceea ce se întâmplă zilele acestea în Ministerul Sănătății este un lucru imoral dacă nu și ilegal.
Majoritatea consilierilor pe care vechiul ministru i-a avut pe cabinet și-au făcut posturi călduțe în cadrul instituției fix cu o săptămână înaintea instalării noii conduceri . Ei și-au realizat angajări fictive pe salarii de 7000 de ron pt ca mai apoi în aceeași zi să se transfere în direcțiile din cadrul ministerului cu complicitatea secretarului general dar și a directorilor din subordine.

Citește și  TARIFELE PSD pentru NUMIRI în funcţii la nivel local

Daca nu se vor lua masuri in urmatoarea sapatamna voi inainta aceste date si catre alte organe de cercetare pt ca nu mi se pare normal ca noi functionarii cu douazeci de ani vechime din cadrul ministerului sa muncim in directii cu 2 mii de lei pe luna in timp ce
fostele consiliere ale ministrului sa incaseste mii de lei luna de luna doar pt simplul fapt ca citesc presa la departamentul de presa al ministerului.
Nu trebuie sa credeti tot ce am scris aici dar v-as ruga sa solicitati ministerului informatii referitoare la angajarea tuturor fostilor consilieri ai ministrului Nicolae Banicioiu.
Este inacceptabila aceasta situatie si de aceea va rog mult sa luati act de aceasta MIZERIE !!!

Citește și  Managerii de Spitale Judeţene de Urgenţă CÂȘTIGĂ LUNAR, din ȘPĂGI, cel puţin un miliard de lei, fiecare

Cine conduce de fapt acest Minister, Domnul Bănicioiu sau domnul Ministru Achimaș, se pare ca tot primul, din pacate !!
Ce fel de schimbare estea acesata cand aceeasi oamnei care pana acum o luna ne-au tinut la cozi in fata ministerului ne tin si acum in timp ce ei isi iau linistiti salariu aproape dublu decat dumneavoastra? Ce au facut acei oameni acolo este o mizierie si o ilegalitate, este illegal ca in aceeasi zi sa sa iti dai demisia din cadrul cabinetului, sa te angajezi la un srl obscure pt ca mai apoi sa revii in minister in directia de relatii cu publicul pe un salariu de 80 de miloane!!! Vi se pare normal ??
Vi se pare normal ca doamna directoare de cabinet impreuna cu alte 2 consiliere ale fostuli ministru sa-si pastreze nestingherite functiile bine platite si sa capuseze acest Minister?
Chiar nu mai este nicun om capabil in aceasta tara sa ocupe una din acele functii de consilier al domnului dr Achimaș ? Va multumesc din suflet. 

Iordache M.''

NR. Orice alte comentarii în afara titlului sunt de prisos...


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 Așa o fi?

4 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

5 Sondaj Avangarde / Firea a început să recupereze teren... Piedone, în cădere liberă