România MAFIOTĂ! Negoiță i-a plătit lui Badea o datorie de 2 milioane de euro printr-o firmă înființată în Teleorman de soțul coafezei de la RIN!!!

România MAFIOTĂ! Negoiță i-a plătit lui Badea o datorie de 2 milioane de euro printr-o firmă înființată în Teleorman de soțul coafezei de la RIN!!!

Încă o dovadă că România s-a mafiotizat! Negoiță i-a plătit lui Badea o datorie de 2 milioane de euro printr-o firmă înființată în Teleorman de soțul coafezei de la RIN!!!

Luni, 7 mai, în jurul prânzului, cele 2 milioane de euro pe care Ionuţ Negoiţă trebuia să i le plătească de 5 ani lui Nicolae Badea, au intrat în contul executorului judecătoresc! Astfel, printr-o mutare surpriză de ultim moment, Negoiţă a reuşit să ridice sechestrul instituit pe cele 93% din acţiunile pe care le deţine la Dinamo 1948 SA, societatea ce administrează echipa de fotbal.

Fanatik.ro , dar și Digisport.ro , relatează că nu Ionuţ Negoiţă a plătit banii, ci o firmă cu sediul în Bucureşti, LOTUS PERFECT PRODUCTS SRL, ce are printre domeniile de activitate – atenţie! – vânzarea de cămile şi struţi, producţia de navete spaţiale, vânzarea de mături sau pompe funebre!

La prima vedere, o tranzacţie ce pare perfect legală! Ce este cu adevărat şocant e însă ziua în care LOTUS PERFECT PRODUCTS SRL a primit Certificatul Unic de Înregistrare de la Registrul Comerţului: joi, 3 mai 2018, adică fix în urmă cu 5 zile!

 Lotus Perfect Products SRL, firma care a plătit datoria lui Ionuţ Negoiţă către Nicolae Badea, de 2.000.000 de euro, a luat fiinţă în urmă cu 5 zile şi are un capital social de… 200 lei!

Firma a luat pe “repede înainte” CUI-ul de la ONRC, coincidenţă incredibilă, fix în ziua în care executorul judecătoresc l-a somat pe Ionuţ Negoiţă, prin termenul legal de 24 de ore, să achite lui Nicolae Badea suma de 2 milioane de euro. 

Acţionarul unic al “SRL-ului” este Georgian Drăghia, din Turnu Măgurele, judeţul Teleorman! Acesta are doar 29 de ani, fiind născut pe 25 august 1989. Mai mult decât atât, soţia lui Drăghia este angajată la coaforul lui Negoiță, situat chiar în interiorul RIN Grand Hotel! De asemenea, capitalul social al firmei care a achitat fără probleme uriaşa sumă de 2 milioane de euro este de… 200 de lei!

Firma LOTUS PERFECT PRODUCTS SRL, nu are nici sediu personal, ci a fost înregistrată la ONRC având ca sediu o locaţie din Şoseaua Dudeşti, printr-un contract de comodat – mai pe înţelesul tuturor chirie fără plata unei sume! – valabil 8 luni şi 2 zile, începând cu 18 aprilie 2018. 

Cum a putut şi mai ales de ce, un “SRL” cu capital social de numai 200 de lei, înfiinţat cu numai 5 zile în urmă, să achite imediat suma uriaşă de 2.000.000 de euro?! 

Pentru că trăim deja în România mafiotă!



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina