România se face de râs în fotbal, alţii scriu istorie: Ce ne arată tabloul Ligii Campionilor

România se face de râs în fotbal, alţii scriu istorie: Ce ne arată tabloul Ligii Campionilor

Atenţie: singura noastră reprezentantă în această competiţie, CFR Cluj, a fost eliminată de Pyunik Erevan, în runda inaugurală!

Formaţia armeană, după ce a trecut de campioana României, a reuşit să elimine şi Dudelange (Luxemburg). Iar acum se pregăteşte de o confruntare cu Steaua Roşie Belgrad (Serbia). Indiferent de ce va face de aici încolo, Pyunik are asigurată cel puţin prezenţa în grupele Conference League. E obiectivul minim pe care îl vor atinge toate formaţiile ajunse în turul III preliminar al Ligii Campionilor.

Aici, regăsim şi alte echipe la care nu uitam de sus, în trecut. Iată câteva exemple: Ferencvaros (Ungaria), Şerif Tiraspol (Republica Moldova), Apollon Limassol (Cipru), Qarabağ (Azerbaidjan) şi Žalgiris (Lituania).

Apropo de această ultima echipă, ea a scris istorie, devenind prima formaţie din Lituania care şi-a asigurat prezenţa în grupele unei competiţii UEFA! Această performanţă a fost atinsă, după ce Žalgiris a trecut, pe rând, de Ballkani (Kosovo) şi de Malmö (Suedia).

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...