România se implică în cazul Halep de dopaj: „Vă rugăm să nu o mai hărțuiți pe Simona!“

România se implică în cazul Halep de dopaj: „Vă rugăm să nu o mai hărțuiți pe Simona!“

Cristian Tudor Popescu a propus ca Guvernul României să se implice în cazul de dopaj al Simonei Halep (31 de ani, 34 WTA), într-o tentativă de a susține o sportivă care a făcut cinste țării prin rezultatele obținute.

Deocamdată, oficialii Guvernului au probleme mult mai mari pe cap, însă fanii Simonei au lansat o petiție online. Care a fost preluată și promovată oficial de Federația Română de Tenis. Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a forului condus de George Cosac.

Ce a anunțat Federația Română de Tenis?

Petiție online pentru susținerea Simonei Halep, inițiată de fanii săi

Fanii Simonei Halep au inițiat o petiţie online pentru susţinerea marei noastre campioane, al cărei proces de dopaj durează deja de mai bine de opt luni. Petiţia online este postată pe site-ul petitionsite.com. În urmă cu câteva zile, Agenţia Internaţională pentru Integritate în Tenis (ITIA) a cerut o nouă amânare a termenului la care Simona urma să fie audită.

„Noi, subsemnații, fanii Simonei Halep,

În lumina speculațiilor recente și a informațiilor contradictorii apărute în mass-media cu privire la posibile încălcări ale reglementărilor antidoping de către Simona Halep, ne exprimăm profunda îngrijorare cu privire la întârzierea și lipsa de transparență în procesul de investigare a acestor acuzații. Având în vedere poziția de jucătoare de tenis de top a Simonei Halep și impactul pe care îl are asupra tenisului, credem în ea și pentru noi toți este crucial ca un astfel de proces să fie tratat cu promptitudine, rigurozitate și imparțialitate. Vă rugăm să nu o mai hărțuiți pe Simona Halep.

În acest context, vă solicităm respectuos să luați următoarele măsuri:

Inițiați o investigație amănunțită și rapidă a acuzațiilor de dopaj împotriva jucătoarei de tenis Simona Halep. În interesul sportului și al tuturor părților implicate, este imperativ ca acest proces să se încheie într-un interval de timp rezonabil și să respecte principiile legii și imparțialității;

Asigurarea transparenței și a unei comunicări eficiente a concluziilor anchetei. Este esențial ca ITF și ITIA să furnizeze actualizări regulate și informații clare cu privire la evoluția procesului, astfel încât publicul și fanii tenisului să aibă încredere în corectitudinea și integritatea deciziilor luate.

Noi, semnatarii acestei petiții, ne exprimăm îndoielile cu privire la angajamentul ITF și ITIA de a susține principiile de fair-play, integritate și transparență în cazul Simona Halep", se arată în petiția online inițiată de către fanii Simonei.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…