România, sub SCUT. Cu președinte CIUFUT!

România, sub SCUT. Cu președinte CIUFUT!

Într-un material publicat pe HotNews, Cristian Pantazi dezvăluie motivele absenței a două personaje de la vârful statului român de la festivitatea istorică de la Deveselu: președintele Iohannis și tâmpitul de Tăriceanu.

„Curajul unor oameni politici merita si el reamintit. Ei au luat decizii dure, impopulare, prin care si-au riscat popularitatea sau cariera, dar au profilat Romania ca un furnizor de securitate, nu doar ca un beneficiar de securitate.

Dintre acesti oameni politici va lipsi insa Tariceanu, protagonistul unui episod jenant ieri, cind a invocat obscure motive protocolare pentru a lipsi de la ceremonie. Un anti-american de tip stinga franceza de caviar, Tariceanu a dovedit ca episodul retragerii intempestive din Irak nu a fost un accident al carierei sale politice, ci un moment definitoriu.

Un alt absent ostentativ de la Deveselu a fost presedintele Klaus Iohannis, care confirmase anterior ca va veni. A lipsit pentru ca americanii nu au trimis un oficial de rang inalt, ci doar numarul 2 de la Pentagon? Asa spun multi dintre apropiatii sai, dar cred ca ar fi pueril si similar cu celebrul episod al paltonului: genul de tifna ridicola si contraproductiva. Problema e ca razgindirea il transforma intr-un personaj imprevizibil pentru parteneri.

Episodul Iohannis e unul straniu, cu razgindirea de ultim moment privind participarea la ceremonia de la Deveselu si senzatia de Mare absent de la momentele decisive ale istoriei.”, dezvăluie Pantazi în HotNews.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Voi știți cine e marmota asta?

2 Sechestrată și umilită în casa unui judecător

3 Așa o fi?

4 10 poliţişti suspectaţi de luare de mită, „săltaţi” de la un curs de prevenire a corupţiei

5 VIDEO Bătaie generală într-un club de fiţe după ce o „pisi” s-a plâns lui „iubi” că a fost pipăită