România "valorilor" / Scandal de proporţii şi încăierare generală într-o zonă aglomerată din Brăila. Cinci bărbaţi au fost reţinuţi

România "valorilor" / Scandal de proporţii şi încăierare generală într-o zonă aglomerată din Brăila. Cinci bărbaţi au fost reţinuţi

Cinci bărbaţi din Brăila au fost reţinuţi vineri seară, după ce au provocat un scandal uriaş într-o zonă extrem de circulată din oraş. Mai multe persoane au fost rănite şi mai multe maşini au fost avariate după un accident provocat de către unul dintre scandalagii.

Pe 27 august, în jurul orei 12,15, politiştii braileni au fost sesizaţi printr-un apel la 112 despre faptul că, pe Şoseaua Buzăului, la intersecţia cu Şoseaua de Centură a Brăilei, este în desfăşurare un scandal între mai multe persoane .

La faţa locului au intervenit atât poliţişti judiciari, rutieri, de ordine publică şi luptători de intervenţie rapidă din cadrul I.P.J. Brăila, precum si 5 jandarmi din cadrul I.J.J. Brăila, care au reuşit să dezamorseze conflictul şi să restabilească liniştea publică.

Politiştii au constatat că două grupuri de persoane, cu vârste cuprinse intre 19 si 43 de ani, s-au lovit reciproc cu diferite obiecte contondente.

”În timpul derulării evenimentului, un brăilean, în vârstă de 32 ani, participant la scandal, încercând să părăsească zona, s-a urcat la volanul autoturismului său şi, în timp ce se deplasa pe Şoseaua de Centură, a provocat un accident rutier, în urma căruia au rezultat doar pagube materiale. Şoferul a refuzat sa fie testat cu aparatul etilotest şi drugtest”, au precizat reprezentanţii IPJ Brăila.

În urma scandalului, trei dintre participanţi, printre care şi şoferul de 32 ani, au fost transportaţi la spital pentru a le fi acordate îngrijiri medicale. Conducătorul auto a refuzat sa îi fie prelevate mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Ulterior, cei trei bărbaţi au fost conduşi la sediul Poliţiei pentru continuarea cercetărilor. Poliţiştii au deschis dosar penal în acet caz şi, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecatoria Brăila, continuă cercetările pentru comiterea infracţiunilor de încăierare, tulburare a ordinii şi liniştii publice, port şi folosire fără drept de obiecte periculoase, precum şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Poliţiştii i-au reţinut, pentru 24 de ore, pe cinci dintre participanţii la scandal. În prezent, aceştia se află încarceraţi în Centrul de Reţinere si Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brãila.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…