„Românii au talent“: “. Bobonete, Golden Buzz pentru o balerină care a transpus depresia în dans. „De aici încolo poți dansa orice“ VIDEO

„Românii au talent“: “. Bobonete, Golden Buzz pentru o balerină care a transpus depresia în dans. „De aici încolo poți dansa orice“ VIDEO

La doar 12 ani, Sara Piliego a susținut un moment de dans contemporan plin de emoție și semnificații și a primit „biletul“ pentru semifinală.

Scena „Românii au talent“ e visul Sarei Piliego de multă vreme. Însă abia cum fetița în vârstă de 12 ani a considerat că este pregătită. Balerina e din București, are un tată italian, iar mama ei e din România.

Sara Piliego a primit Golden Buzz de la Mihai Bobonete la Românii au talent FOTO Pro TV

De când sunt mică, în fiecare vineri mă uitam la emisiune, iar după ce mă băgam în pat, visam la asta. Cum ar fi să merg acolo? Ce-aș simți? Ce-aș spune?“, și-a început ea povestea.

Face balet, gimnastică, dans contemporan, iar pentru pasiunea ei niciun sacrificiu nu e prea mare. „Am un program destul de încărcat. Încep școala la 12.00, termin pe la 5.00-6.00 și încerc să ajung la balet cât pot de repede. Uneori mă și învoiesc de la școală.Termin baletul pe la 9.30 seara, în unele zile. Nu am timp liber. Doar duminica am timp de teme. Alți copii și le fac în trei zile: vineri, sâmbătă, duminică. Eu doar într-o zi... Sunt multe sacrificii... Fiind balerină, trebuie să ai o dietă strictă. La dulciuri e bine: mi le imaginez“, a povestit ea.

Totul a fost emoție pură. Pot să vorbesc singur trei ore despre prestația ta

Ai un scop, iar ca să-l atingi trebuie să faci multe sacrificii, dar trebuie să-ți și placă, altfel nu are niciun rost“, a mai spus balerina, care visează să ajungă pe scene celebre, la Opera Garnier din Paris sau Scala din Milano.

Posibilă câștigătoare la „Românii au talent“

Momentul Sarei Piliego, un dans contemporan extraordinar de expresiv și profund, a adus în prim-plan depresia și stările cu care se confruntă persoanele care suferă de această boală, dar și speranța că poate fi vindecată. Iar manifestul ei artistic i-a emoționat profund pe toți cei prezenți, mai ales pe Mihai Bobonete, care a dat primul său Golden Buzz din acest sezon și a trimis-o pe Sara direct în semifinală.

Ai dansat cu precizia unui chirurg care operează pe creier. Ți-o spun și din postura celui care a dat Golden Buzz anul trecut unui copil de 12 ani, care mi-a tăiat respirația și care apoi a câștigat «Românii au talent» (Darius Mabda – n.r.). Mi se pare că ai chiar mai mult din ce avea Darius. E un altfel de combinație de talent, dorință, tinerețe. Te-aș duce direct în semifinală, ca să câștigi și tu anul acesta «Românii au talent»“, a spus Mihai Bobonete înainte de a apăsa butonul auriu.

E absolut senzațional să traduci prin dans un speech. Tu, de aici încolo, poți să dansezi orice. Totul a fost emoție pură. Pot să vorbesc singur trei ore despre prestația ta“, a spus Andi Moisescu.

Copiii aceștia vin și sparg toate barierele . Și te gândești: dacă acum, la 10 ani, la 11 ani, la 12 ani, fac lucrurile acestea, unde vor ajunge când vor fi mari? Și răspunsul mi-l dau tot eu: unde vor ei!“, a conchis Andra.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia