„Românii au talent“. Bobonete a dat Golden Buzz pentru un dans desprins de pe altă planetă. „Îmi vine să plătesc bilet“

„Românii au talent“. Bobonete a dat Golden Buzz pentru un dans desprins de pe altă planetă. „Îmi vine să plătesc bilet“

Cu o evoluție uimitoare în doar doi ani, Bianca Avram, aflată la a doua participare în concurs, s-a calificat direct în semifinală.

Bianca Avram a primit Golden Buzz la Românii au talent

Bianca Avram (16 ani) din Constanța a mai participat la talent show-ul de la Pro TV în 2021. „Mi-a plăcut de mică să dansez. Dansam singură prin casă, îmi făceam coregrafii cu mișcări inventate de mine“, a dezvăluit ea.

Astfel, Bianca a început în clasa a doua să ia lecții de dans modern, apoi s-a înscris la liceul de coregrafie și a făcut balet. Părinții o susțin și fac eforturi mari să o ducă la toate concursurile. Pe lângă balet, ea face și gimnastică, iar marea sa pasiune, dansul contemporan, este o îmbinare între cele două.

„Dansul e un mod de a mă exprima. Îmi este mult mai ușor să mă fac înțeleasă prin mișcările corpului, decât să mă exprim prin cuvinte“, a spus Bianca înainte de a păși a doua oară pe scena talent-show-ului.

Evoluția sa în timpul scurs de la prima participare și până acum fost uimitoare, iar tânăra dansatoare a avut un moment artistic impresionant, cu elemente de gimnastică extrem de dificile i ncluse în coregrafie, care au făcut ca dansul să pară de pe altă planetă.

Tu, în acest moment, stăpânești trei discipline: gimnastică, dans și balet. Ești foarte aproape de un dansator complet. Mi se pare extraordinar să poți să transmiți emoții cu degetele sau încheieturile... A fost ce trebuia, unde trebuia, cât trebuia. Ai toate șansele să câștigi marele premiu“, a spus Dragoș Bucur.

„E și foarte multă inteligență la mijloc, e sclipitoare chiar“, a completat Andi Moisescu.

Îmi vine să plătesc bilet. Îmi vine să întreb: unde trebuie să dau bani pentru ce am văzut? A fost spectculos ce ai făcut în seara asta“, i-a spus Mihai Bobonete înainte de a apăsa pe butonul auriu, care a trimis-o direct în semifinală.

În cazul ei, cuvântul talent nu se potrivește perfect. Eu cred că acest copil are ceva de la Dumnezeu. Are o «atingere» care pe mine m-a emoționat foarte mult“, a încheiat Dragoș Bucur.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ai greșit platforma” / „Bă, ai înnebunit!!! Ați ajuns săraci? / Iubita lui Selly a produs stupefacție în online cu ultimele postări

2 PSD s-a încurcat în propriile combinații cu sindicatele? / Liderii PNL au simțit că Ciolacu are genunchii moi! L-au mandatat pe Ciucă să pună presiune p…

3 VIDEO „Dacă eşti obraznic, te trimit şi în altă parte!” / Reacția unei doctorițe căruia un pacient i-a reproșat că se juca pe telefon în timp ce oamenii…

4 Elita rusă nu mai crede în victorie / „Războiul clanurilor” pentru tronul „țarului Putin” a început

5 VIDEO Din nou panică la granița Rusiei cu Ucraina! / Canalele de Telegram anunță o pătrundere a trupelor de diversiune în regiunea Bryansk