„Românii au talent“: cine e Sofia Corona, fetița cu glas de aur care a cântat pentru Papa VIDEO

„Românii au talent“: cine e Sofia Corona, fetița cu glas de aur care a cântat pentru Papa VIDEO

Născută în Italia, într-o familie mixtă româno-italiană, fetița de 11 ani a cucerit juriul și publicul cu interpretarea unei piese foarte grele.

Cu mari emoții a pășit pe scena de la „Românii au talent“ Sofia Corona, o fetiță pe jumătate româncă, născută în Italia. Așa cum a recunoscut, a mai participat la concursuri, dar niciunul de această amploare. De ce „Românii au talent“ și nu varianta din Italia a show-ului? Pentru că mama ei este din România și a vrut ca ea să cânte acasă.

„Mama și-a dorit întotdeauna ca eu să vorbesc limba română. Am venit la «Românii au talent» pentru că aici este țara mamei mele, pentru că iubesc foarte mult România, pentru că bunicii mei au dorit și ei să vin aici“, a mărturisit fetița.

Sofia Corona, pe scena Românii au talent

De altfel, bunicul ei din România, preot și tenor, a fost cel care a îndrumat-o să se înscrie într-un cor din Italia și să-și cultive pasiunea pentru cântat. Sofia a cântat o piesă foarte dificilă, „The Prayer“ (Andrea Bocelli și Celine Dion), iar interpretarea sa de excepție a cucerit audiența.

„Românii au talent“: un început de drum

„Sofia are 11 ani. De fiecare dată mă mir când văd un copil cântând melodii atât de grele. Doamne, a fost foarte frumos momentul tău. Sunt bucuroasă că ai venit și că am auzit o voce atât de curtă. Ești abia la început de drum, dar sună atât de bine“, i-a spus Andra.

„Vocea ta are o candoare ieșită din comun, m-a dus într-o poveste. Mi-a plăcut foarte mult numărul tău din seara asta“, a adăugat Mihai Bobonete.

„E ceva la tine și cred că ține doar de talent: reușești să creezi atmosferă. Dincolo de muzică, felul în care tu transmiți muzica «îmbracă» sala. Nu toți cântăreții au talentul ăsta. E ceva deosebit“, a punctat Dragoș Bucur.

„Sofia, trebuie să te reîntorci în România, pentru că tocmai ai trecut în etapa următoare cu patru de «Da»“, a anunțat Andi Moisescu, spre bucuria fetiței, care nu și-a mai stăpânit lacrimile în culise.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Pașaportul biologic al lui Halep, explicații ca nuca-n perete. Trei argumente copilărești, demontate pe loc de tribunal

2 VIDEO Ce vedeți în imagine este real!

3 Un pilot militar din Garda Națională a „defectat” la Ambasada SUA din Emirate! Le-a spus americanilor că nu vrea să lupte contra Ucrainei și s-a oferi…

4 VIDEO În ce limbă or fi vorbit? / Un comandant ucrainean de tancuri a sunat la producătorul rus să se plângă de calitatea vehiculelor capturate

5 Un nou gest cel puțin controversat al Ucrainei...