„Românii au talent“. Dragoș Bucur, dezlănțuit pe scenă așa cum nu l-ai mai văzut niciodată VIDEO

„Românii au talent“. Dragoș Bucur, dezlănțuit pe scenă așa cum nu l-ai mai văzut niciodată VIDEO

Actorul a oferit un show unic pe scena concursului de la Pro TV, spre deliciul colegilor din juriu și al publicului.

Trupa E-AN-NA a fost o apariție inedită în talent-show-ul „Românii au talent“, atât prin prisma momentului susținut, cât și prin povestea membrilor ei. Pe scenă se dezlănțuie pe muzică rock, dar în viața de zi cu zi membrii formației sunt programatori și din trupă face parte chiar și un cercetător științific în chimie.

Dragoș Bucur s-a dezlănțuit pe ritmuri rock la „Românii au talent“

Anul trecut, trupa - care cântă un mix de rock clasic, metal și folclor -, a participat la Selecția Națională Eurovision și a ajuns în semifinală. Numele formației vine din sumeriană și înseamnă „casa cerului“.

Momentul artistic al rockerilor a fost unul extrem de antrenant și l-a entuziasmat pe Dragoș Bucur, dar a adus-o „în stare de șoc“ pe Andra, după cum a mărturisit aceasta. „Discursul vostru m-a dus cu gândul la cu totul altceva, dar m-ați surprins și a fost un șoc“, a spus ea.

„Eu cred că sunt puțin dilii. Eu cred că nu sunteți cu toate țiglele pe casă. La un moment dat, v-am invidiat și mă vedeam acolo“, a spus Dragoș Bucur, fără să se poată opri din râs. „Puteai să vii cu noi“, i-a spus solistul trupei, iar actorul nu a mai stat pe gânduri și a urcat pe scenă.

Trupa a reluat piesa, iar ceea ce a urmat a fost un Dragoș Bucur dezlănțuit pe ritmurile rock, spre deliciul colegilor din juriu și al publicului.

Prestația formației a fost apreciată și de public, dar și de ceilalți membri ai juriului, astfel că trupa E-AN-NA a trecut în etapa următoare cu patru de „Da“.

„Mă cam doare puțin ceafa, am dat cam tare din cap, dar mai e nevoie și de asta. Să te descarci, să simți că-ți faci de cap. Mie-mi place de ei, vreau să-i văd și să-i ascult“, a încheiat Dragoș Bucur.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Halep face revoluție în regulamentul antidoping. Cine propune schimbarea din temelii a politicii greșite a ITIA

2 VIDEO Imagini dramatice cu gravul accident între două autocare cu peste 60 de persoane și un TIR

3 Imagini care dau de gândit cu CTP...

4 Apar amănuntele prinderii în flagrant a baronului PSD Dumitru Buzatu

5 Un fost câștigător de milioane de euro la Loto a murit la doar 51 de ani