„Românii au talent“. Golden Buzz pentru doi acrobați de circ, finaliști la „Italiaʼs Got Talent“. „Sunt la graniță cu perfecțiunea“ VIDEO

„Românii au talent“. Golden Buzz pentru doi acrobați de circ, finaliști la „Italiaʼs Got Talent“. „Sunt la graniță cu perfecțiunea“ VIDEO

Doi frați care au executat un număr de patinaj acrobatic extrem de periculos, au impresionat juriul din România, după cel din Italia și Spania.

Kimberly și Holler Zavatta sunt frați, vin din Spania și au „antecedente“ la concursurile de talente. Nici nu e de mirare, pentru că numărul lor de circ este rar întâlnit, extrem de periculos și greu de executat, dar este și foarte apreciat. Astfel, cei doi ajuns până acum în semifinala „Got Talent“ din Spania și în finala „Got Talent“ din Italia. Și nu numai acolo, ci au susținut spectacole chiar și la Cirque du Soleil, în New York, după cum au mărturisit.

Holler și Kimberly Zavatta, Golden Buzz la Românii au talent FOTO Pro TV

Vin dintr-o familie de artiști de circ cu o lungă tradiție, iar ei sunt a șaptea generație. „Ne-am născut cu această pasiune și vrem să continuăm tradiția familiei. Pe când alți copii se jucau, noi ne antrenam, ca să reușim să facem ceea ce ne place atât de mult. Dar, într-adevăr, e o viață plină de sacrificii“, a declarat Kimberly.

Ne-a stat sufletul. De la un anumit moment încolo nu mai respirai!

Cei doi au prezentat un număr de patinaj acrobatic, iar Kimberly a precizat că „e foarte periculos“. „La început, am căzut de multe ori, la cea mai mică greșeală poți să aluneci, să ieși din ring. Dar ne-am ridicat întotdeauna“, a mai spus ea.

„Românii au talent“: o sală în extaz

Exact aceasta a fost și reacția celor prezenți, juriu și spectatori, după emoții trăite la maximum în timpul momentului de acrobație al fraților Zavatta. Sala s-a ridicat și a aplaudat în picioare prestația incredibilă a celor doi acrobați.

„Ne-a stat sufletul. De la un anumit moment încolo nu mai respirai! Sunt și talentați, sunt și frumoși, se și înțeleg, sunt și familie. Cred că pe noi ne înspăimântă că sunt la graniță cu perfecțiunea. E prea bine!“, a comentat Andi Moisescu.

„Nu se poate să nu recunoști performanța dusă la maximum. Nu știu unde se poate mai mult de atât“, a spus Dragoș Bucur și a apăsat butonul auriu , trimițându-i pe cei doi direct în semifinala „Românii au talent“.

Este unul dintre cele mai spectaculoase numere pe care le-am văzut eu la «Românii au talent», în cele două sezoane de când sunt aici. Au o nebunie copiii ăștia doi care cred că vine din faptul că sunt frați. Cred că au evoluat bazându-se pe încredere. Eu vreau să-i văd în finală“, a completat Dragoș Bucur.

„Efectiv, toată sala a explodat, N-avea cum să plece fără Golden Buzz momentul ăsta“, a încheiat Andra.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”