„Românii au talent“. Juriului nu i-a venit să creadă că doi acrobați sunt români. „Sunt mândră că sunteți ai noștri“ VIDEO

„Românii au talent“. Juriului nu i-a venit să creadă că doi acrobați sunt români. „Sunt mândră că sunteți ai noștri“ VIDEO

Doi români au prezentat un număr de acrobație de circ demn de marile scene ale lumii și i-au indus în eroare pe membrii juriului.

Duo Endless Love, pe scena de la Românii au talent FOTO Pro TV

Deși circul românesc a dat talente uimitoare, artiștii de origine slavă sunt cunoscuți ca fiind unii dintre cei mai buni acrobați din lume. Poate tocmai de aceea numărul artistic care a frizat imposibilul i-a făcut pe membrii juriului „Românii au talent“ să creadă că pe scenă evoluează artiști străini.

Nu mică le-a fost surprinderea la final, când au văzut că cei doi acrobați vorbesc română. Mihaela Dinu ( 34 de ani) și Liviu Dinu Liviu (36 de ani) sau duo Endless Love, după numele lor de scenă, sunt din București, sunt căsătoriți și sunt artiști acrobați la Circul Metropolitan.

Ceea ce au reușit cei doi în momentul lor de acrobație a împins mult limitele fizice și a adus emoții uriașe pentru cei prezenți în platou. Au îmbinat elemente coregrafice cu elemente din gimnastică și elemente de acrobație foarte dificile și i-au ținut pe toți cu sufletul la gură din primul și până în ultimul moment al prestației lor.

„Românii au talent“: duo Endless Love a trecut în etapa următoare

„Eu nu mai am cuvinte. Un exemplu de talent, profesionalism, o poveste senzațională. Excelent!“, a comentat Mihai Bobonete.

Mă gândeam ce bucurie ne aduce nouă această emisiune, văzând atâția oameni talentați din toată lumea. M-ați făcut atât de mândră că sunteți ai noștri. Avem artiști atât de talentați. Sunt mândră de voi“, a spus Andra.

Știu că suntem tentați să fugim spre comparație asta: «ca afară». Când vedem ceva bun: «Eram sigur că e de-afară!» Dar mie mi se pare că, în materie de acrobție, România e ca afară. Avem acrobați foarte valoroși, ăsta e și motivul pentru care ei nu prea stau pe aici. Iar la voi e ceva în plus: nu știu cum faceți de ne lăsați impresia că e ușor ceea ce faceți. Dar îmi dau seama că totul atârnă de un fir de păr. E admirabil ce faceți“, a încheiat Andi Moisescu.

Cu patru de „Da“ , duo Endless Love a trecut în etapa următoare.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”