„Românii au talent“: o fostă baschetbalistă din lotul național, printre concurenți

„Românii au talent“: o fostă baschetbalistă din lotul național, printre concurenți

O nouă ediție a talent-show-ului aduce momente impresionate și multă emoție. Juriul mai are Golden Buzz-uri pentru cei mai talentați concurenți.

Membrii juriului Românii au talent, pregătiți de spectacol total FOTO Pro TV

Ca de fiecare dată, se va lăsa cu energie, bună dispoziție și oameni care cred în talentul lor și care își doresc să-l arate întregii țării. Artiști, visători, muncitori, sunt toți cei care și-au găsit curajul să lase emoția acasă și să pășească pe scenă, în fața juriului pentru a arăta că au ceea ce trebuie și că merită cei 4 de „Da“ sau Golden Buzz-ul care-i duce direct în semifinale.

O concurentă are 39 de ani, peste 1.90 metri și a făcut parte din lotul național de baschet. A fost nevoită să renunțe la sportul care o pasiona în urma unei operații la genunchi și asta a durut-o extrem de tare, mai ales când a văzut cum colegele ei continuau să joace. Ea va urca pe scenă pentru a cânta și a demonstra că poate fi campioană și în alte domenii, chiar dacă acum are un job obișnuit, într-un call center.

După ce a rămas fără mamă, la 9 ani a ajuns într-un centru de plasament din Brăila. Și-a văzut tatăl foarte rar, dar nu a simțit că l-a susținut nici măcar moral. Un tânăr de 23 de ani din Craiova, bijutier, este decis să arate că poate să treacă peste toate provocările vieții. Ce moment a pregătit și ce îi vor spune membrii juriului descoperim în câteva ore.

De la arte marțiale la tatuaje, de la muzică la dans contemporan , toți cei care au crezut în ei vor fi în fața publicului în noua ediție „Românii au talent“, la Pro TV, de la 20.30 sau în avans pe Voyo.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...