„Românii au talent“: un concurent de 90 de ani dovedește că imposibilul e posibil

„Românii au talent“: un concurent de 90 de ani dovedește că imposibilul e posibil

A opta ediție a acestui sezon al show-ului de la Pro TV arată că talentul nu are vârstă, iar un veteran al concursului va impresiona pe toată lumea.

Un concurent de 90 de ani cucerește juriul și publicul la „Românii au talent“ FOTO Facebook/Pro TV

Concurenți care revin pentru a impresiona din nou cu talentul lor, dar și numere prezentate în premieră, curajoși de toate vârstele: toate acestea sunt „ingredientele“ ediției din această seară a show-ului „Românii au talent“, difuzată de la 20.30.

Au mai rămas doar câteva ore până va începe a opta ediție din acest an, în care telespectatorii vor avea ocazia să-i descopere pe cei care cred că prin talent pot transforma orice vis în realitate. Iar Andi Moisescu, Andra, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete sunt pregătiți să ofere „DA“-urile care garantează calificarea în următoarea etapă.

La 90 de ani, un concurent din Iași simte că doar în fața spectatorilor își regăsește bucuria. „Pe scenă mă mișc ușor, acolo e viața mea“, va declara el emoționat când va apărea în fața juraților. Chiar dacă familia nu a fost de acord cu venirea lui, din cauza vârstei, el ia în calcul să-și încheie cariera chiar la Pro TV. Însă, până atunci, știe că publicul i-a dat mereu energie, așa că va oferi un moment de neuitat și va transforma imposibilul în posibil.

Doi acrobați din România vor prezenta în premieră pe scena emisiunii un număr original, care le va tăia tuturor respirația. Un cuplu care face artă cu ajutorul... drujbei, un pictor care a învățat să se adapteze tehnologiei moderne sau copii care-și cântă bucuria, toate acestea pot fi urmărite de la 20.30, la Pro TV, sau în avans, pe Voyo.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /