Românii îl îmbogățesc pe Gigi Becali: Suma câștigată din bilete după FCSB – CFR Cluj

Românii îl îmbogățesc pe Gigi Becali: Suma câștigată din bilete după FCSB – CFR Cluj

Dacă asculți discursul celor mai mulți investitori din fotbalul românesc, aceștia se vaită, periodic, de cât de greu le e și de faptul că pierd bani, dar rămân în fenomen de dragul fanilor, din pasiune pentru sport. Nimic mai departe de adevăr! Implicarea în fotbal, inclusiv cel românesc, înseamnă mediatizare și sume importante câștigate din drepturile TV și din vânzarea jucătorilor. Și nu numai!

Spre lauda sa, singurul om din fotbalul românesc, care vorbește deschis despre banii câștigați din fotbal e Gigi Becali. Care are multe defecte, însă măcar a recunoscut mereu că e implicat în fotbal, fiindcă face bani, având un club de talia FCSB-ului. Acum, avem încă o dovadă concretă, în acest sens. Pentru că, în weekend, formația din Berceni a adus 42.439 de spectatori pe Arena Națională, în victoria cu CFR Cluj, scor 1-0. A fost un record pentru această ediție a Superligii!

Într-o intervenție în cadrul emisiunii Fanatik SuperLiga , patronul FCSB-ului a și dezvăluit suma câștigată după acest meci, care a apropiat echipa sa la doar un punct de liderul Farul Constanța, înaintea meciului direct de duminică (ora 21.00).

Am luat aproape de 400.000 de euro numai din meciul cu CFR-ul din bilete. Deci, pe noi ne interesează să fie Dinamo și Rapid în prima ligă. Dacă vine Dinamo în divizia întâi, mai iau 400.000-500.000 de euro din bilete. Și dacă mai intră și în play-off, încă 500.000. Sunt un milion de euro numai din bilete cu Dinamo!“, a spus Becali.

În acest moment, Dinamo se află în luptă directă cu Oțelul Galați pentru a obține ultimul loc din „B“, care asigură promovarea directă. Poli Iași și-a rezolvat deja revenirea în primul eșalon. Dacă va rata promovarea directă, în condițiile în care Oțelul mai are nevoie de o singură victorie, atunci Dinamo va merge la barajul de promovare, cu ocupanta locului 7 sau 8 din play-out-ul Superligii.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”