Românii în stradă, Dragnea la Viena! Amănunte INCENDIARE!

Românii în stradă, Dragnea la Viena! Amănunte INCENDIARE!

Românii în stradă, Dragnea la Viena! O româncă spune că l-a văzut și a vorbit cu Liviu Dragnea în aeroportul din Viena. Irina Vasilescu a postat o fotografie pe Facebook acum o oră în care președintele PSD stă pe un scaun.

 „PASSENGER DRAGNEA. Suntem în aeroportul din Viena, colegi de avion cu Dragnea însuși. Am crezut că e coincidență de nume când l-au strigat la poartă. E mai gras decât mi-l aminteam. M-am dus la el și, de la o distanță respectuoasă, i-am zis: „De aici, noi mergem direct în piața Victoriei. Să știți că n-o să câștigați. O să vă mănânce pușcăria.” M-a întrebat „ce să câștig?” Un acces de patetism m-a împins să zic „războiul împotriva poporului român”. S-a crucit. I-am zis că va avea nevoie de mult mai multe cruci. Ne vedem curând, în stradă. #rezist FYI cursa Austrian Airlines aterizează la 20.10, dacă aveți chef de un Flashmob”, a scris ea pe Facebook.

În București și în alte zeci de orașe din țară au loc la această oră proteste masive. „Continuăm ce am început iarna trecută”, „Nu vrem să fim o nație de hoți”- asta spun românii care au ieșit din nou în stradă pentru a-și arăta nemulțumirea față de Guvern.



Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro