Românul Benny Adegbuyi, distrus în gala Glory din Olanda. Bătut măr de un marocan cu alură de bucătar

Românul Benny Adegbuyi, distrus în gala Glory din Olanda. Bătut măr de un marocan cu alură de bucătar

Benny Adegbuyi s-a întors în circuitul K1 după aproape un an de pauză, fiind invitat să participe în cea spectaculoasă gală de lupte, Glory Heavyweight Grand Prix, desfășurată la Arnhem. El s-a pregătit chiar în Olanda pentru competiția destinată categoriei grea.

Benny Adegbuyi, pus la podea de sportivul marocan. Foto glorykickboxing

„După doi ani în care m-am confruntat cu numeroase probleme și accidentări , care mi-au complicat cariera, acum sunt pregătit și timpul meu nu s-a terminat. Abia aștept să revin în elită, iar pe 9 martie voi demonstra asta. Lupt în gala Glory din Arnhem, Olanda, și sunt pregătit pentru orice. Voi da totul în ring. Vă mulțumesc tuturor celor care aveți încredere în mine. Sus România!” anunța Benny pe rețelele sociale.

Decizie unanimă a arbitrilor

Numai că sportivul nostru nu a făcut față în piramida de la Arnhem și a pierdut meciul cu marocanul Nabil Khachab, 23 de ani, luptător cu 16 ani mai tânăr ca românul și cu un fizic care duce cu gândul la altceva, numai la sport nu. Africanul (27-4-1, 4 KO KO) l-a supus unei ploi de pumni și picioare pe Benjamin Adegbuyi (35-8, 20 KO) și a câștigat prin decizie unanimă. "Nu am pierdut lupta asta!", a scris românul, pe Facebook, la finalul galei din Olanda, considerând că a dat o replică puternică adversarului său.

Turneul Glory Heavyweight Grand Prix s-a disputat pe o arenă cu o capacitate de 25.000 de locuri și a pus la bătaie premii uriașe. Câștigătorul, celebrul Rico Verhoeven, s-a impus după 3 partide și a încasat 500.000 de euro.

Sursa: adevarul.ro



Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?