Românul găsit înecat și față picioare, în Thailanda, a fost identificat de familie. Cine este bărbatul

Românul găsit înecat și față picioare, în Thailanda, a fost identificat de familie. Cine este bărbatul

Un român dat dispărut pe 8 ianuarie, în Thailanda, a fost găsit mort. Bărbatul se afla într-o excursie la Koh Kaew Nok cu un alt român și cu o femeie din Thailanda.

FOTO: Facebook

Cei trei au mers să facă scufundări în larg. După ce s-au întors la barcă și-au dat seama că ancora era blocată de o stâncă. Românul s-ar fi scufundat din nou pentru a o elibera, dar nu a mai reușit să iasă la suprafață, potrivit thephuketnews.com .

După nouă zile de operațiuni de găsire a românului, autoritățile au încetat să-l mai caute.

Vineri, poliția a fost anunțată că un căpitan a găsit un cadavru fără picioare în apă, în locul în care românul a dispărut.

Aroon Solos, primarul comunei Tambon Rawai, a declarat că trupul a fost găsit plutind cu fața în jos în apropierea insulei, la ora 11:33, vineri dimineața. Poliția marină și oficialii municipali au adus cadavrul la mal, conform bangkokpost.com .

După ce trupul a fost scos din apă, au fost contactate rudele, care, anterior, au semnalat dispariția bărbatului. Aceștia au confirmat că trupul era cel al lui Sebastian Someșan, în vârstă de 46 de ani, care a dispărut lângă Koh Kaew Nok, pe 8 ianuarie, a mai declarat primarul.

Cadavrul a fost dus la Spitalul Vachira Phuket pentru autopsie. Poliția așteaptă acum rezultatele unui test ADN făcut de fiul românului pentru a confirma oficial că el este cel dispărut.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...