Românul Istvan Kovacs, delegat și în optimile CM 2022. Câți bani a câștigat până acum în Qatar

Românul Istvan Kovacs, delegat și în optimile CM 2022. Câți bani a câștigat până acum în Qatar

Românul Istvan Kovacs va fi arbitru de rezervă la meciul dintre selecționatele Portugaliei şi Elveţiei, care va avea loc marţi, în optimile de finală ale Cupei Mondiale din Qatar (Lusail Stadium - Al Daayen, 21:00), transmite EFE.

Istvan Kovacs (dreapta) la CM 2022 FOTO Profimedia

Kovacs va fi pentru a opta oară al patrulea oficial la un meci de la Cupa Mondială.

Istvan Kovacs a mai îndeplinit acest rol la partida de deschidere, Qatar - Ecuador 0-2, desfăşurată pe 20 noiembrie, în Grupa A, când a făcut parte din nou din echipa condusă de Daniele Orsato, la partida Uruguay - Coreea de Sud 0-0, desfăşurată pe 24 noiembrie, în Grupa H, cu francezul Clement Turpin la centru, pe 26 noiembrie, la meciul Argentina - Mexic 2-0, din Grupa C, cu Daniele Orsato la centru, pe 27 noiembrie, la meciul dintre echipele Spaniei şi Germaniei (1-1), în Grupa E, arbitrat de olandezul Danny Makkelie, marţi 29 noiembrie, la meciul dintre echipele Ecuadorului şi Senegalului (1-2), în Grupa A, condus de Clement Turpin, precum şi la partida Arabia Saudită - Mexic (1-2), miercuri 30 noiembrie, 21:00), în Grupa C, condusă de englezul Michael Oliver, dar şi la jocul Croaţia - Belgia (0-0), din Grupa F, arbitrat de englezul Anthony Taylor, scrie Agerpres.

90.000 de dolari a primit Istvan Kovacs până în acest moment. A încasat 70.000 pentru participarea la Cupa Mondială din Qatar și câte 2.500 pentru fiecare meci în care a fost delegat.

Partida dintre Portugalia şi Elveţia va fi arbitrată de mexicanul Cesar Ramos, care îi va avea ca arbitri asistenţi pe conaţionalii Alberto Morin şi Miguel Hernande.

În camera VAR se vor afla arbitrul video Mauro Vigliano (Argentina), precum şi arbitrii asistenţi video Julio Bascunan (Chile), Ezequiel Brailovsky (Argentina) şi Paolo Valeri (Italia).

Celălalt meci de marţi, din optimi, care opune Marocul şi Spania (Education City Stadium - Doha, 17:00), va fi condus de argentinianul Fernando Andres Rapallini. Arbitri asistenţi au fost desemnaţi compatrioţii Juan Pablo Belatti şi Diego Bonfa, iar al patrulea oficial va fi brazilianul Raphael Claus.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Noi imagini cu ce-au lăsat americanii în Afganistan...

2 VIDEO Stupoare în Rusia! / Cum arată un convoi militar rusesc cu lansatoare Katiușa din anii `40 și camioane din anii `30

3 VIDEO Imagini ca de la răscoala din 1907 în Franța...

4 Un fost șef în CIA explică de ce Moldova ar trebui să se unească cu România

5 „Cine este bărbatul care împingea căruciorul băiatului meu?” / Scrisoarea de adio lăsată de tatăl criminal înainte să-și ucidă fiul