Romina Gingașu, soția miliardarului Piero Ferrari, a apărut la televizor îmbrăcată cu o rochie care a costat 50 de euro: „Este de pe AliExpress“

Romina Gingașu, soția miliardarului Piero Ferrari, a apărut la televizor îmbrăcată cu o rochie care a costat 50 de euro: „Este de pe AliExpress“

Soția miliardarului Piero Ferrari a surprins cu o ținută purtată la o emisiune de televiziune.

Romina Gingașu la Pro TV FOTO Instagram

Romina Gingașu (31 de ani) și soțul său Piero Ferrari (78 de ani), care are o avere estimată la peste 6 miliarde de dolari, sunt în București, unde vor lua parte la premiera filmului Ferrari, despre viața lui Enzo Ferrari.

Înainte de eveniment, Romina Gingașu a apărut în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV . „Este primul meu interviu live”, a recunoscut soția miliardarului Piero Ferrari.

Romina Gingașu a spus că rochia gri pe care o poartă și pantofii negri nu costă mai mult de 500 de lei, echivalentul a 100 de euro. „Sunt îmbrăcată foarte simplu astăzi. Nu costă mai mult de 95 de euro. Am avut foarte multe întâlniri, am aterizat ieri, zbor foarte mult zilele acestea, am venit 11 ore din vacanță, că am fost și noi în vacanță de Crăciun și de Revelion, apoi am aterizat în Italia, am venit în România, apoi înapoi în Italia, apoi doua zile la Londra, apoi câteva zile în Elveția, la Davos și vedem mai departe.

Da, rochia mea este de pe AliExpress, 50 de euro, iar pantofii sunt Zara. Important este că eu mă simt bine, asta e cel mai important. Am avut întâlniri, am avut și alte interviuri și eu mă simt perfect așa. Deci spune 100 de euro, să nu fim chiar...”, a explicat Romina Gingașu.

Cum l-a cunoscut pe miliardarul de la Ferrari

Românca a dezvăluit cum a început povestea de iubire cu Piero Ferrari, ea a dezvăluit: „Păi lucam pentru Bombardier (n.r. producător canadian de avioane de afaceri) și încercam să îi vând un avion privat lui Piero Ferrari, el m-a ignorat și m-a refuzat timp de aproape șase luni.

Ulterior, m-a invitat la cine în final, el ea singur, eu eram singură și așa ne-am decis să construim o viață și un cămin împreună, deși eu în acel moment aveam o ofertă foarte importantă la Paris, în vânzări de avioane militare și a trebuit să merg la acel interviu, am trecut interviul, mi s-a spus că de la data de întâi trebuie să fiu la Paris și am spus că nu pot.

Am spus acelei companii că nu pot pentru că merg la Maranello (Italia), dar am ales cu inima și nu regret. Au trecut șapte ani. Noi pe 15 februarie sărbătorim șapte ani și nu regret nimic”, a zis Romina.

Românca în vârstă de 31 de ani și-a lăudat soțul. „El este un om inteligent, un om cald, un om bun, blând, suntem parteneri, ne susținem în orice probleme au fost și vor fi le ducem împreună și atunci lucrurile sunt mai ușoare”.

„Cu Ferrari-ul mergem doar sâmbăta“

Având în vedere că soțul ei deține acțiuni la Ferrari, Romina Gingașu a fost întrebată care a fost viteza cea mai mare cu care a mers. „Eram într-un Ferrari, condus de către Pierro. La un moment dat am văzut în bord că am atins viteza de 270 de km/h. Atunci am zis: «ok, acum murim!». Dar, până la urmă totul a fost bine”, a dezvăluit ea, la Pro TV.

Romina Gingașu a mai spus că și ei îi place să conducă, dar nu atinge astfel de viteze. „Și eu conduc, dar nu mă aventurez așa. Mi se pare corect. În plus, noi trăim o viață modestă. Spre exemplu, cu Ferrari-ul mergem doar sâmbăta. Eu mă preocup mai mult de treburile mele”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?