„Romina, VTM!“: filmul cu maneliști a avut încasări la box office de aproape 1,4 milioane de dolari, în prima săptămână

„Romina, VTM!“: filmul cu maneliști a avut încasări la box office de aproape 1,4 milioane de dolari, în prima săptămână

Noua peliculă marca Vidra Productions ar putea dărâma în curând toate recordurile de public și încasări și ar puea depăși chiar și „Teambuilding“.

Aproape un sfert de milion de spectatori au venit în cinematografe, în doar o săptămână, pentru a viziona comedia „Romina, VTM!“, cu Nicole Cherry în rolul principal. Mai exact, 233.208 spectatori au plătit bilet în cinematografele din țară, potrivit datelor furnizate de cinemagia.ro . În total, în doar o săptămână de proiecții, filmul a avut încasări de 1,397 milioane de dolari.

Nicole Cherry, interpreta personajului principal din "Romina, VTM!"

Alături de Nicole Cherry, interpreta personajului principal, din distribuția filmului mai fac parte Tzancă Uraganu, Bogdan de la Ploiești, Matei Dima (Bromania) , Selly, Costel Biju și Costi Max, Cosmina Păsărin, YNY Sebi, Rareș Mariș, Berechet.

„Romina, VTM!“, incident în cinematograf

„Romina, VTM!“ este cea mai nouă comedie românească, realizată de Vidra Productions (casa de producție care a făcut „Teambuilding“ , „Tabăra“, „5gang: Un altfel de Crăciun“ și „Miami Bici“). Filmul lansat în cinematografele din toată țara pe 2 ianuarie este produs în colaborare cu Selly Media Network, și are toate șansele să facă noi recorduri de încasări.

La una dintre proiecțiile filmului, în Blejoi (Prahova), a fost nevoie de intervenția poliției , după ce spectatorii s-au certat pe locurile din sala de cinema, și-au adresat cuvinte jignitoare și au aruncat cu popcorn unii în alții. De altfel, chiar la lansarea filmului, Bogdan de la Ploiești a cântat manele pe scenă , în sala de cinema.

Romina (Nicole Cherry) încearcă să salveze terasa din Costinești a tatălui său. Printr-o întâmplare, ea ajunge să se îndrăgostească de Valentin (Rareș Maris), un turist venit în vacanță la Costinești, cu planul de a cânta la chitară pe stradă, ca să câștige bani.

Romina, o fată cu un suflet mare, îl ajută să devină un artist adevărat. În peisaj apare apoi Gino, fostul iubit al Rominei, care îl face gelos pe Valentin și așa începe un șir de situații amuzante și nu numai.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

3 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

4 Ce se întâmplă în China?

5 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!