„Romina, VTM“: pe locul 1 în top 10 filme Netflix România, după doar o zi FOTO VIDEO

„Romina, VTM“: pe locul 1 în top 10 filme Netflix România, după doar o zi FOTO VIDEO

După succesul din cinematografe, comedia a ajuns numărul 1 pe platforma de streaming, detronând alte filme populare.

Nicole Cherry are rolul principal în comedia „Romina, VTM!“

Pelicula se numără printre noutățile lunii mai, alături de „ Queen Charlotte: A Bridgerton Story/Regina Charlotte: O poveste Bridgerton“ , „The Blacklist“, „Metronom“, „The Mother“.

Lansat în cinematografe pe 2 ianuarie, filmul din distribuția căruia fac parte Nicole Cherry, dar și maneliști precum Bogdan de la Ploiești și Tzancă Uraganu, se afla în luna ianuarie 2023 pe locul 11 la nivel mondial în categoria filmelor cu cele mai mari încasări până la momentul respectiv, conform IMDb/BoxOfficeMojo.

360.839 de spectatori au plătit bilet în cinematografele din România, iar filmul a avut încasări de 2,04 milioane de dolari. În doar o zi de la lansarea pe platforma de streaming Netflix, filmul a ajuns numărul 1 în România. Filmul „Romina, VTM!“ este o producție Vidra Production în colaborare cu Selly Media Network și urmează rețeta de success la public a peliculelor lansate de această casă de producție: „Teambuilding“, „5gang: Un altfel de Crăciun“, „Miami Bici“ și „Tabăra“.

Selly, care este co-producător al filmului, dar are și un rol în peliculă, spune că investiția lui s-a ridicat la aproximativ 300.000 de euro , însă nu a fost lipsită de riscuri.

Alături de Nicole Cherry , care are rolul principal, din distribuția filmului mai fac parte Tzancă Uraganu, Bogdan de la Ploiești, Matei Dima, Costel Biju și Costi Max, Cosmina Păsărin, YNY Sebi, Rareș Mariș etc.

Romina încearcă să salveze terasa din Costinești a tatălui său. Printr-o întâmplare, ea ajunge să se îndrăgostească de Valentin (Rareș Maris), un turist venit în vacanță la Costinești, cu planul de a cânta la chitară pe stradă, ca să câștige bani.

Romina, o fată cu un suflet mare, îl ajută să devină un artist adevărat. În peisaj apare apoi Gino, fostul iubit al Rominei, care îl face gelos pe Valentin și așa începe un șir de situații amuzante și nu numai.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...