Rona Harter a împlinit 50 de ani. Care este cea mai mare bucurie a vedetei

Rona Harter a împlinit 50 de ani. Care este cea mai mare bucurie a vedetei

Rona Hartner a împlinit 50 de ani și a organizat o petrecere la ea acasă, pentru prieteni, cu mâncare de post și voie bună.

Rona Hartner

Artista a organizat o petrecere la ea acasă, în Franța, acolo unde trăiește. „Sărbătoresc acasă, în Franța, am invitat toți muzicienii mei și toți regizorii cu care am lucrat și toate persoanele cu care sunt apropiată, prieteni români, francezi, de toate națiile, de toate religiile, ca să zic așa și fac o petrecere generoasă, frumoasă, la mine acasă“, a mărturisit vedeta.

Rona Hartner a mărturisit că cea mai mare bucurie până la 50 de ani a fost aceea că a realizat visele din copilărie. „Copil fiind, visam să vizitez lumea, să câștig premii, să reușesc, să mă iubească publicul și să simt că arta mea transmite ceva oamenilor și că îi vindecă într-un fel, dar prima mare bucurie este aceea de a deveni mamă și îmi dau seama căci cu ajutorul fetei mele, mi-am retrăit copilăria, am întinerit, am redevenit copil la loc cu ajutorul ei și că asta contează foarte mult, că atunci când ia un copil nu pierzi nimic, de fapt câștigi și că nu oricine este chemat să fie părinte“.

Citește mai departe pe Click!

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

3 Ce se întâmplă în China?

4 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

5 VIDEO Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990