Rona Hartner, ignorată de foștii soți în lupta cu cancerul: „Unele uși se închid pe viață”. Cine a ajutat-o

Rona Hartner, ignorată de foștii soți în lupta cu cancerul: „Unele uși se închid pe viață”. Cine a ajutat-o

Rona Hartner luptă nu doar cu cancerul, ci și cu dezamăgirile. Actrița a mărturisit, pentru Playtech , că cei doi foști soți nu au părut deloc impresionați de problemele ei majore de sănătate.

Rona Hartner (50 de ani) și-a revenit spectaculos, la două luni după ce medicii au anunțat-o că este din nou bolnavă de cancer. Stabilită în Franța, actrița, care urmează un tratament cu citostatice, a relatat că dansatorul argentinian Rocco Sedano, tatăl fiicei sale, și francezul Herve Camilleri, bărbații pe care cândva i-a iubit, nu au susținut-o nici măcar moral în lupta crâncenă cu boala.

„Nu, nu m-a ajutat niciunul dintre ei, cu nimic”, a mărturisit artista.

Rona Hartner a povestit că mama sa a venit din Canada, ca să o sprijine. Alături i-au fost și sora și fratele ei.

„M-au ajutat cu de toate, cu tot ce au putut. N-a fost însă și cazul foștilor soți, trebuie să înțeleg că unele uși se închid pe viață”, a mărturisit actrița pentru Playtech.

Rona Hartner spune că și pentru fiica sa a fost o vară foarte grea: s-a trezit cu mama bolnavă, iar câinele familiei, pe care îl adora, a murit.

Artista încearcă să-și protejeze cât mai mult copilul.

„Încerc să o fac să înțeleagă faptul că sunt bine, că mami s-a însănătoșit”, a declarat Rona Hartner, exclusiv pentru Playtech Știri.

Rona Hartner. FOTO Facebook/Rona Hartner

A învins cancerul de colon acum trei ani

La trei ani după ce se vindecase de cancer la colon, Rona Hartner a primit, în urmă cu două luni, o veste cumplită. Medicii i-au descoperit la plămâni o tumoare de cinci centimetri.

„Cele pe creier sunt mici, de 15 mm fiecare, dar sunt 7, și la glandele suprarenale au văzut metastaze. Aceste tumori nu sunt operabile”, a spus artista.

Tratamentul îl face în Franța. Artista speră ca, după ce se va simți mai bine, să înregistreze un album de muzică religioasă.

„Este marele meu vis. Vreau să nu plec, până nu termin discul meu ”Eternity” (...) Aștept un miracol. Pentru album e nevoie și de bani, însă”, a mai spus Rona pentru Playtech Știri.

„Mă trimiteau la notar să-mi fac testamentul”

Amintim că Rona Hartner a făcut destăinuiri cutremurătoare după ce medicii i-au dar diagnosticul crunt, de cancer cu metastaze. Artista mărturisea recent că această nouă încercare i-a dat viața peste cap.

Doctorii mă trimiteau la notar să-mi fac testamentul, am fost cu copilul meu, a fost groaznic pentru noi, mi-am cumpărat loc de veci, dar Biserica e forță. Acum sunt vie, deși nu era prevăzut, am fost jumătate paralizată din cauza unei metastaze pe creier”, a spus artista la Cristi Brancu în emisiune.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat