Ronaldo dă cu piciorul la un munte de bani: Decizia sa, pe prima pagină a ziarelor în Arabia Saudită

Ronaldo dă cu piciorul la un munte de bani: Decizia sa, pe prima pagină a ziarelor în Arabia Saudită

Starul portughez, Cristiano Ronaldo, doreşte să pună capăt aventurii sale în Arabia Saudită, la echipa de fotbal Al-Nassr Riad, cu care a semnat în urmă cu doar câteva luni, informează cotidianul spaniol El Nacional.

În ciuda salariului uriaş, de 200 de milioane de euro pe an, pe care i-l plăteşte Al-Nassr, Ronaldo "vrea să schimbe din nou aerul", scrie sursa citată, adăugând că atacantul lusitan ar putea reveni în capitala Spaniei, unde este dorit în rolul de ambasador al clubului Real Madrid, la care a evoluat timp de nouă ani.

După despărţirea brutală de echipa engleză Manchester United, înaintea Cupei Mondiale din Qatar, atacantul lusitan a făcut tot posibil pentru a-şi continua aventura în Europa, însă nu a mai găsit niciun club de top pe Bătrânul Continent care să fie interesat de serviciile sale.

În vârstă de 38 de ani, Cristiano Ronaldo este cel mai bun marcator din istoria clubului Real Madrid, cu 450 de goluri înscrie în 438 de meciuri disputate în toate competiţiile.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro