Ronaldo, exclus din lotul lui Manchester United! Are cale liberă spre PSG

Ronaldo, exclus din lotul lui Manchester United! Are cale liberă spre PSG

Portughezul Cristiano Ronaldo (37 de ani) a plecat la vestiare când meciul echipei sale cu Tottenham nici nu se terminase. A fost picătura care a umplu paharul pentru antrenorul Ten Hag și conducerea clubului Manchester United. Gruparea britanică a anunțat că l-a exclus din lot, iar Ronaldo se va antrena singur ori cu echipa de tineret a clubului!

Cristiano Ronaldo face tot posibilul să fie dat afară de la Manchester. Foto EPA

Miercuri seară, Ronaldo nu a mai așteptat sfârșitul partidei cu Tottenham. În minutul 89, lusitanul a părăsit terenul, îndreptându-se spre vestiare, deși antrenorul Ten Hag mai putea face două înlocuiri.

Daily Mail a dezvăluit că Ronaldo l-a ignorat pe Ten Hag în momentul în care olandezul i-a solicitat să intre pe teren și a plecat la vestiare, enervat la culme de faptul că se apelează la el doar pentru câteva minute.

La finalul partidei, managerul lui Machester a comentat: „Voi rezolva această problemă mâine. Acum sărbătorim victoria. L-am văzut, dar nu am vorbit cu el”. Și problema a fost rezolvată joi seara, când clubul a emis un comunicat oficial prin care anunța că Ronaldo a fost exclus din lot pentru partida cu Chelsea de sâmbătă. În plus, el nu va mai fi primit la antrenamentele echipei mari și va trebui să se pregătească singur ori cu tineretul!

Pe fir reintră Paris Saint Germain

Însă, la doar câteva ore de la această decizie, atacantul de 37 de ani are deja o variantă de transfer. PSG vrea să îl aducă neapărat pe Ronaldo, iar publicația Goal susține că mutarea s-ar putea face în iarnă dacă va pleca Lionel Messi.

Conform sursei citate, președintele parizienilor, Nasser Al-Khelaifi, "ar face orice" pentru a-l aduce pe Ronaldo, care este văzut drept "piesa lipsă" în încercarea lui PSG, de ani de zile, de a cuceri Champions League.

PSG a mai încercat să-l aducă pe Ronaldo și în vară, după ce starul de 37 de ani a cerut permisiunea de a fi lăsat să plece. Pentru a-i forța pe „Red Devils” să-l elibereze, portughezul a refuzat să participe cu echipa la turneul de pregătire din Asia și Australia. Dar răspunsul lui United a fost negativ și Cristiano a rămas pe Old Trafford.

Două goluri a marcat Cristiano Ronaldo la Manchester United în acest sezon, în toate competițiile

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

2 De citit analiza lui Adrian Năstase despre războiul din Ucraina

3 În ce circumstanțe a murit liderul interlop Costel Corduneanu

4 Surprinzător, unul dintre experții de top ai Chinei anunță înfrângerea Rusiei în Ucraina

5 VIDEO Filmare cu camarila lui Nicușor Dan, în frunte cu „bobinatorul” primarului, controversatul afacerist Matei Păun, în timp ce caută un sediu de ca…