Ronaldo i-a luat fața lui Messi în amicalul de lux de la Riad. Reacția celor doi când s-au întâlnit

Ronaldo i-a luat fața lui Messi în amicalul de lux de la Riad. Reacția celor doi când s-au întâlnit

PSG și o selecționată Al Nassr - Al Hilal s-au întâlnit joi seara la Riad, într-un amical de lux plătit cu bani grei de șeicii din Arabia Saudită.

Ronaldo și Messi s-au întâlnit pentru a 37-a oară în carieră. FOTO Profimedia

Partida a reprezentat cea de-a 37-a întâlnire dintre jucătorii care au dominat fotbalul mondial în ultimii ani, Cristiano Ronaldo și Lionel Messi. Chiar dacă portughezul era acuzat că s-a ”îngropat” la arabi, el a făcut spectacol, reușind să-i ia fața rivalului său argentinian.

Messi a deschis rapid scorul, dintr-o pasă a lui Neymar (3), pentru ca Ronaldo să egaleze trasformând un penalty scos tot de el (40). Parizienii au preluat din nou conducerea prin Marqinhos (43), dar atacaantul lusitan a readus echilibrul pe babelă în minutele de prelungire ale primei reprize, de data aceasta din acțiune. Golul său a venit imediat după ce Neymar ratase o lovitură de la 11 metri!

S-au îmbrățisat pe teren

Chiar dacă spectatorii veniți pe ”Perla stadioanelor” din Riad au fost interesați de prestația celor două staruri mondiale, aceștia au fost curioși și cum va decurge întâlnirea dintre portughez și argentinian. Iar cei doi au fost fair-play, îmbrățisându-se atât la începutul partidei, cât și în timpul jocului.

Ronaldo și Messi au avut momente de tandrețe FOTO Profimedia

Ronaldo și Messi au avut momente de tandrețe FOTO Profimedia

Chiar dacă PSG a jucat în zece oameni din minutul 39, când Juan Bernat a fost eliminat pentru un fault în poziţie de ultim apărător, parizienii au punctat pentru 3-2 în minutul 53, printr-un alt nume mare prezent la amicalul de lux: Sergio Ramos.

Două minute mai târziu, Jang Hyun-Soo a egalat la 3, pentru ca imediat PSG să marcheze pentru 4-3 prim Mbappe, care a punctat din penalty. A fost momentul în care Cristiano Ronaldo a părăsit terenul de joc în uralele celor 60.000 de spectatori veniți să vadă marele show. Imediat l-a urmat și Messi în zona băncilor de rezerve, momentul fiind aplaudat de fanii prezenți.

Scăpat pe contraatac, Hugo Ekitike (78) l-a învins cu uşurinţă pe portarul saudiţilor și a dus scorul la 5-3 pentru PSG, pentru ca Talisca să înscrie în minutele de prelungire pentru 5-4.

Ultima întâlnire dintre Ronaldo și Messi

Cei doi superjucători se întâlniseră în urmă cu mai bine de doi ani, în decembrie 2020. Atunci, în grupele Champions League, Juventus s-a impus în fața Barcelonei chiar pe Camp Nou, scor 3-0, iar două dintre golurile marcate de italieni au fost reușite chiar de Cristiano Ronaldo. În ceea ce privește raportul meciurilor câștigate dintre cei doi, până la acestă partidă, Messi deține supremația: s-a impus de 16 ori, în timp ce Ronaldo are 11 victorii, iar alte 9 partide s-au terminat la egalitate. Această a 37-a întâlnire a fost probabil ultima dintre cei doi.

PSG - Al Nassr/Al Hilal 5-4

Au marcat: Messi 3, Marquinhos 43, Ramos 53, Mbappe 60, Ekitike 78 /Ronaldo 34, 45+6, Jang 56, Talisca 90+4.

Al Hilal & Al Nassr: Ospina - Al Boleahi, Al Burayk, Al Juwayr, Cuellar, Konan - Gonzalez, Talisca - Ighalo, Marega, Cristiano Ronaldo.

PSG: Keylor Navas - Achraf Hakimi, Marquinhos, Sergio Ramos, Juan Bernat - Fabian Ruiz, Carlos Soler, Renato Sanches - Neymar Jr, Lionel Messi, Kylian Mbappe.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 De citit...