„Ronaldo m-a umilit!“: Dezvăluire în „L’Equipe“ despre ce face Cristiano în Arabia Saudită

„Ronaldo m-a umilit!“: Dezvăluire în „L’Equipe“ despre ce face Cristiano în Arabia Saudită

Transferul lui Cristiano Ronaldo (38 de ani) la Al-Nassr Riad, imediat după Mondialul din Qatar, a fost cea mai mare știre din fotbalul internațional, în iarna acestui an.

Cristiano Ronaldo, din ce în ce mai nervos la Al-Nassr. FOTO: Arhiva Adevărul

Saudiții i-au oferit starului portughez un contract de 500 de milioane de dolari, valabil până pe 30 iunie 2025. Și nu doar că l-au „îngropat“ în petrodolari, dar i-au și oferit niște condiții care te lasă cu gura căscată. Recent, au apărut imagini cu locuința lui Ronaldo, în cartierul Al-Muhammadiyah. Vorbim despre o vilă evaluată la 14 milioane de dolari, cu bazin olimpic, opt dormitoare și un living în care se află... o fântână arteziană!

Degeaba însă! Se spune că, uneori, banii n-aduc fericirea, iar acest lucru e valabil în cazul lui Ronaldo. Care e cu gândul la plecarea de la Al-Nassr, la finalul acestui sezon, în luna iunie. În primul rând, din punct de vedere sportiv, această stagiune poate fi un eșec de proporții pentru CR7. În iarnă, când a semnat cu formația din Riad, echipa era lider în campionat. Acum, ocupă locul 2, la trei puncte de Al-Ittihad Jeddah. Care își poate mări avansul la șase puncte, dacă învinge în meciul restant pe care îl are de disputat. Apoi, pe teren, Ronaldo a fost din ce în ce mai nervos. Ba s-a certat cu arbitrii, ba cu colegii de echipă, ba cu jucătorii adverși!

Comportamentul portughezului l-a șocat pe francezul Jean-David Beauguel (31 de ani), atacantul celor de la Al-Wehda. „După meciul cu Al-Nassr, m-am dus la Ronaldo să-i cer tricoul. I-am zis că sunt fanul lui. A dat mâna cu mine, dar nici măcar nu m-a privit în ochi. Am rămas mut! Prin comportamentul lui, m-a umilit. Era clar că nici n-a vrut să mă bage în seamă. A fost o mare dezamăgire pentru mine, fiindcă am crescut, uitându-mă cu admirație la meciurile lui Ronaldo. E un jucător mare, dar pe teren era supărat pe toată lumea, țipa la toată lumea, inclusiv la colegii lui de echipă“, a povestit Beauguel pentru „L’Equipe“.

Când punem situația dezamăgitoare a lui Al-Nassr în campionat lângă conflictele lui Ronaldo cu cei din jurul său și apoi citim și ce a povestit Beauguel, înțelegem de ce CR7 e dornic să plece din Arabia Saudită. Potrivit cotidianului spaniol „El Nacional“, obiectivul lusitanului pentru vară e o revenire în fotbalul european. Cu precizarea că, în acest moment, nicio echipă de pe bătrânul continent nu s-a arătat interesată de serviciile lui Ronaldo.

În ciuda finalului trist care se prefigurează pentru șederea lui Cristiano în Regat, sunt și oameni care susțin că transferul său la Al-Nassr a avut și părți bune. „Ronaldo a revigorat campionatul saudit. Din toate punctele de vedere! În primul rând, toată planeta a început să urmărească această competiție datorită lui Ronaldo. Vorbim despre unul dintre cei mai mari jucători ai tuturor timpurilor. A fost o experiență de neuitat să-l întâlnesc în meci direct. Am și vorbit cu el puțin, la final. Mi-a zis că e fericit de viața pe care o are în Arabia Saudită“, a povestit Alejandro Sebastián Gamarra (28 de ani), mijlocaș paraguayan la Al-Taawon.

12

goluri și două pase decisive a adunat Cristiano Ronaldo, în cele 15 partide oficiale în care a evoluat până acum pentru Al-Nassr Riad.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...