Ronaldo, prezentare oficială în fața a 30.000 de fani la Al Nassr. Ar putea juca deja peste trei zile

Ronaldo, prezentare oficială în fața a 30.000 de fani la Al Nassr. Ar putea juca deja peste trei zile

Cristiano Ronaldo a semnat un contract cu Al Nassr valabil până în vara anului 2025, perioadă în care va câștiga aproximativ o jumătate de miliard de euro. Marca scrie că marți va fi isterie în Arabia Saudită, Ronaldo urmând să aibă prezentarea oficială, în fața a 30.000 de fani.

Starul portughez a postat pe Instagram, luni, o fotografie făcută în avionul cu care a plecat spre Riad, poză însoțită de mesajul ”Salutare! Ne vedem în curând”. Spaniolii scriu că Ronaldo ar putea îmbrăca tricoul lui Al-Nassr în doar câteva zile. Antrenorul Rudi Garcia ar vrea să poarte o discuție cu el pentru a vedea dacă portughezul este pregătit să joace, după pauza luată în urma participării cu Portugalia la Cupa Mondială din Qatar.

Dacă portughezul nu va avea nicio problemă, Rudi Garcia l-ar putea folosi pe atacant pe data de cinci ianuarie, când Al-Nassr se va duela cu Al Taee, de la ora 17:00, pe teren propriu, în runda cu numărul 12 din Arabia Saudită.

Ronaldo, în drum spre Riad. Foto Instagram

Ronaldo, în drum spre Riad. Foto Instagram

Boom al clubului pe rețelele sociale

După anunțul că Cristiano Ronaldo a semnat cu formația saudită, Al-Nassr a depășit 6 milioane de urmăritori pe Instagram. În doar trei zile, clubul a sărit de la 800.000 de urmăritori pe instagram la 6,4 milioane, semn cert că aducerea fotbalistului portughez a fost o lovitură de imagine de proporții. Iar postarea prin care a fost anunțat transferul a strâns 31,5 milioane de aprecieri!

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

2 Ucraina contraatacă și face ravagii pe tronsonul de cale ferată Moscova–Kursk

3 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

4 VIDEO Voi ați văzut ce se întâmplă cu mașinile electrice în Germania?

5 Asta e Rusia, oameni buni!