Ronaldo s-a însurat a 4-a oară. Cum arată fotomodelul mai mic cu 14 ani decât el GALERIE FOTO

Ronaldo s-a însurat a 4-a oară. Cum arată fotomodelul mai mic cu 14 ani decât el GALERIE FOTO

Ronaldo Nazario a împlinit zilele trecute 47 de ani și a decis să se însoare pentru a patra oară. El s-a însurat ieri cu Celina Locks, un fotomodel brazilian de 33 de ani, alături de care trăiește de șapte ani.

Ronaldo Nazario și Celina Locks și-au jurat credință într-o biserică splendidă construită în 1855 cu locația în Insulele Baleare. Potrivit celor de la tikitakas, cuplul proaspăt căsătorit plănuiește o petrecere fastuoasă în pe data de 30 septembrie, într-un conac deținut de ”Il Fenomeno”.

Brazilianul și-a cerut iubita în căsătorie, în ianuarie, pe o plajă din Punta Cana (Republica Dominicană), iar acum și-a oficializat relația.

Ronaldo e din nou la casa lui. Foto Profimedia

Ronaldo e din nou la casa lui. Foto Profimedia

Ronaldo a mai fost căsătorit de trei ori. Prima soție a fost Milene Domingues, mama primului său băiat, care acum are 22 de ani. S-au căsătorit în 1999 și au divorțat patru ani mai târziu. Apoi s-a „luat” cu Danella Cicarelli, nunta având loc într-un castel luxos dn Franța, însă relația a durat doar trei luni. Ulterior s-a căsătorit cu Maria Beatriz Antony, iar din relația celor doi au apărut două fete, Maria Sophia (14 ani) și Maria Alice (12 ani).

S-au cunoscut pe rețelele de socializare

Celine Locks și fostul mare fotbalist s-au cunoscut pe rețelele de socializare și au început relația în 2016. Pentru a se putea uni și în fața lui Dumnezeu, Ronaldo s-a și botezat, în urmă cu două săptămâni. „Astăzi este o zi foarte specială. Am fost botezat! Credința creștină a fost întotdeauna o parte fundamentală a vieții mele încă din copilărie, deși încă nu fusesem botezat.

Acum mă simt cu adevărat regenerat ca un copil al lui Dumnezeu - într-un mod nou, mai conștient, mai profund. Îmi reînnoiesc angajamentul de a urma calea binelui, liberului și spontanei voințe, crezând în dragostea lui Iisus, în dragostea caritabilă”, a anunțat Ronaldo pe rețelele sociale, la 12 septembrie.

Fostul fotbalist brazilian a decis să se implice la două cluburi de fotbal, Rayo Vallecano (Spania) și Cruzeiro (Brazilia), unde este acționar principal.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat